Bang Saenin teini-ikäisten julkinen tappelu pelottaa turisteja

KUVA: Thairath Online

Bang Saen -

Julkinen tappelu Bang Saen Beachillä, johon osallistui noin 20 teini-ikäistä, kauhistutti turisteja torstai-iltana 30. maaliskuuta.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että kaksi yli 20 teini-ikäisen pojan ryhmää oli osallisena väkivaltaisessa tappelussa tungosta turistipaikalla Bang Saen Beachillä Saen Sukin alueella puolenyön aikoihin torstai-iltana/perjantaiaamuna.

Molemmat ryhmät käyttivät keittiövälineitä ja puutikkuja, joita he nappasivat läheisistä kaupoista, hyökätäkseen toisiaan huutaen ja kiroten. Tämä aiheutti paniikkia turisteissa, jotka myöhemmin pakenivat alueelta peläten turvallisuutensa puolesta, ja jotkut jopa nauhoittivat tapauksesta videoleikkeitä.

Paikalliset toimittajat menivät paikalle eilen aamulla 31. maaliskuuta tutkimaan tapausta ja tapasivat Ekin, thaimaalaisen kauppiaan, joka oli läsnä tappelun aikana.

Hän selitti, että kaksi ryhmää teini-ikäisiä moottoripyörillä tapasivat ja alkoivat pilkata toisiaan. ฺฺMolemmat osapuolet käyttivät sitten aseina erilaisia ​​esineitä läheisistä kaupoista, mukaan lukien sorkkarauta, mikä aiheutti vahinkoa monille rannan lähellä sijaitseville kaupoille.

Ek kertoi, että tällaisia ​​tapauksia sattui usein ja näytti siltä, ​​että he eivät pelänneet lakia.

Saensukin poliisin kerrotaan tutkivan tapausta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.