Kuuluisa thaimaalainen poliitikko menehtyi lämpöhalvauksen jälkeen

KUVA: Thairath Online

Kansallinen -

Thaimaan vaikutusvaltainen poliitikko ja liikemies Chonsawat Asavahame kuoli traagisesti 55-vuotiaana saatuaan lämpöhalvauksen harjoitellessaan autokilpailua.

Chonsawat eli Aea, joka rakasti autokilpailuja, matkusti harjoittelemaan kilpaa Chang International Circuitilla Buriramin maakunnassa, missä hän yhtäkkiä romahti lämpöhalvauksesta ja joutui välittömästi Buriramin sairaalaan eilen 30. maaliskuuta.

Chonsawat julistettiin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa noin kello 1 tänä aamuna. Hänen kuolemansa tarkan syyn selvittämiseksi tehdään post mortem -tutkimus.

Chonsawat syntyi 19. marraskuuta 1968. Hän on Wattana Asavahamen, useiden ministeriöiden entisen ministerin, poika, joka elää itsepakossa ja pakenee oikeusprosessia Thaimaassa. Hän on tunnettu liikemies ja poliitikko, joka valittiin aiemmin Samut Prakanin maakunnan hallintojärjestön päälliköksi.

Pattaya News toteaa, että lämpöhalvaus on vakava tila, joka voi ilmetä, kun keho ylikuumenee eikä pysty jäähtymään.

On tärkeää toteuttaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, kuten pysyä nesteytyksessä, välttää pitkäaikaista altistumista korkeille lämpötiloille ja pitää taukoja viileillä tai varjoisilla alueilla, erityisesti tänä aikana Thaimaassa, kun sää on tyypillisesti erittäin kuuma.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.