EEC Colorful Festival alkaa vihdoin Pattaya Beach Roadilla

Pattaya -

12. vuotuinen Eastern Economic Corridor (EEC) Colorful Festival on alkanut "EEC Colorful" -konseptilla 30. maaliskuuta - 2. huhtikuuta 2023 ฺBeach Roadilla.

Tapahtuma on ETY:n kolmen itäisen maakunnan, mukaan lukien Chonburi, Rayong ja Chachoengsao, kokoontuminen, jonka järjestää Chonburin maakunnan matkailu- ja urheilutoimisto. Avajaisseremoniaa johti Chonburin kuvernööri Thawatchai Srithong.

EEC Colorful Festival on jännittävä tapahtuma, joka jatkuu huhtikuun 2. päivään saakka ja jossa on useita vyöhykkeitä, jotka palvelevat vierailijoiden kiinnostuksen kohteita. Sunset Marketissa vieraat voivat nauttia ainutlaatuisesta ostos- ja ruokailukokemuksesta samalla kun ihailevat upeita rantanäkymiä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Lisäksi vierailijat voivat suunnata Cheerful Zone -alueelle, jossa he voivat uppoutua perinteiseen kansanmusiikkiin ja tanssiin. Niille, jotka haluavat nauttia upeista live-esityksistä, Colorful Stage on The Beach on pakollinen paikka, jossa on minikonsertteja tunnettuilta artisteilta, kuten YES'SIR DAY (30. maaliskuuta), The Voice (31. maaliskuuta), Bamby Pilin (huhtikuu). 1. päivä) ja Prang Prangthip (2. huhtikuuta).

EEC-festivaali on hieno pieni tapahtuma, joka pitää Pattaya Cityn elinvoimaisena ja auttaa paikallisia heidän toimeentulossaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.