Thaimaalainen turisti kompastuu ja saa jalkansa lyömään metalliverkkoa Pattayalla

Pattaya -

Onneton thaimaalainen nainen käveli Pattayan kävelytiellä, kun hän kompastui ja sai jalkansa lyömään terävän rautaverkon.

Sawang Boriboon -pelastajat saivat hälytyksen onnettomuudesta Pattayan Thepprasit Roadin kävelytiellä kello 9 tiistai-iltana 28. maaliskuuta, ja he kiiruhtivat paikalle. He löysivät thaimaalaisen naisen, neiti Sirima Khummoden, 42, istumasta polulla ja itkemässä kivusta.

Sirima ilmoitti pelastajille, että hänen oikeaan jalkaansa oli juuttunut rautalanka ja hän vuoti verta. Tämän jälkeen pelastajat ryhtyivät toimenpiteisiin ja poistivat varovasti vaijerin hänen jaloistaan ​​ennen kuin kuljettivat hänet läheiseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Loukkaantunut nainen kertoi myöhemmin The Pattaya Newsille tulleensa Rayongin maakunnasta käymään Pattayassa. Kun hän pysäköi ajoneuvonsa ja käveli ostamaan ruokaa kadun varrelle, hän astui vahingossa kävelytiellä ulkonevan rautaverkon päälle, jota hän ei nähnyt. Lanka tunkeutui hänen nilkkaansa ja sai hänet huutamaan apua ohikulkijoilta pyytääkseen apua.

Verkon pituus on noin 2 metriä ja leveys 1.5 metriä. Kävelytiellä ei ole varoituskylttejä. Jotkut Pattayan paikalliset kertoivat, että kävelytietä on paranneltu lokakuusta 2020 lähtien ja sen piti valmistua viime syyskuussa rakennussopimuksen mukaan.

Pattayan viranomaisilta ei ole saatavilla vastauksia lehdistön aikaan, vaikka kaupunki on äskettäin ilmoittanut olevansa tietoinen viivästyneestä rakentamisesta ja yrittävänsä saada sen valmiiksi mahdollisimman pian.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.