Iranilainen mies pidätettiin Pattayassa 8 vuoden oleskelun vuoksi

KUVA: Naewna

Pattaya -

Iranilainen mies, jolla oli vanhentunut viisumi, pidätettiin lauantaina 25. maaliskuuta, kun hän oli välttänyt poliisitutkaa Pattayalla yli kahdeksan vuoden ajan.

Pattayan poliisi nappasi turistin, herra Khalid Majeed Ali Alin, ollessaan hänen etureunallaan Pattayan Map Yai Lia -yhteisössä lauantaina. Poliisi havaitsi, että 52-vuotias mies oli ylittänyt viisuminsa yli kahdeksan vuotta eikä hänellä ollut ammattia. Oli epäselvää, kuinka hänellä oli varoja elättääkseen itsensä.

Pidättävä poliisi kertoi paikalliselle medialle, että herra Khalid vältti poliisitutkaa pitämällä matalaa profiilia ja välttämällä vuorovaikutusta paikallisten kanssa. Viranomaisten mukaan ulkomaalainen pyörtyi yhtäkkiä poliisin ilmestyessä hänen taloonsa. Lääkäri hoiti hänet, minkä jälkeen hänet vietiin poliisiasemalle.

Khalid saapui valtakuntaan 17. marraskuuta 2014 Suvarnabhumin lentokentän kautta turistiviisumilla poliisin tietojen mukaan. Hän sai oleskella Thaimaassa 60 päivää ennen kuin hänen viisuminsa päättyi 15. Mies ei kuitenkaan poistunut maasta tai jatkoi viisumiaan ja oli jäänyt viisuminsa yli 2015 vuotta tai 8 2,993 päivää.

Iranilaista turistia syytettiin oleskelun ylittämisestä, ja hänet karkotettiin myöhemmin. Enimmäisrangaistukset oleskeluajan ylittämisestä ovat sakkoa enintään 20,000 2 bahtia tai XNUMX vuoden vankeutta tai molemmat.

Oleskeluajan ylittäneet henkilöt poistetaan myös Thaimaan maahantulon mustalta listalta 10 vuodeksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.