Alaston saksalainen turisti pelottaa Pattayan rannalla kävijöitä

Pattaya -

Saksalainen mies pidätettiin eilen, koska hän vaelsi Pattaya Beachillä alasti auringonlaskun aikaan.

Poliisit saivat hälytyksen ulkomaalaisesta miehestä, joka käveli Pattaya Beachillä ilman vaatteita ja uimapukua noin kello 6 keskiviikkona 30. maaliskuuta. Miehen alastomuuden kerrotaan pelottavan ja yllättävän muita lähellä olevia rannalla olevia.

Kun poliisi saapui paikalle ja yritti saada hänet pukeutumaan vaatteisiin, mies kieltäytyi ja kahlautui mereen. 15 minuutin keskustelun jälkeen mies nousi lopulta vedestä, mutta kieltäytyi silti pukemasta jotain päälle ja yritti jopa paeta. Kun poliisi ymmärsi, että neuvottelut eivät toimineet, he nostivat miehen syytteeseen ja kiinnittivät hänet rannalle ennen kuin veivät hänet poliisiasemalle ja pakottivat hänet käyttämään housuja.

Poliisi on salannut turistin nimen. Viranomaiset jatkavat oikeustoimia häntä vastaan ​​lehdistön ajan, ja poliisi on kuvaillut miestä yhteistyökyvyttömyydeksi väittäen, että hänellä on oikeus olla alasti.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.