Pattayan matkailuala vaatii viranomaisia ​​ryhtymään toimiin väärennettyjä elinvarkausuutisia vastaan

Pattaya -

Pattaya Business and Tourism Associationin presidentti on kehottanut asianomaisia ​​viranomaisia ​​ryhtymään toimiin Thaimaassa tapahtuvia vääriä elinvarkauksia vastaan, koska ne voivat vaarantaa matkailun.

Pattaya Business and Tourism Associationin puheenjohtaja Boonanan Pattanasin sanoi, että tämä väärennösraportti leviää erityisesti kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa joidenkin nimettömien lähteiden kautta.

Valeuutiset väittävät pohjimmiltaan, että turistit joutuvat Thaimaassa olevien elinten ja sieppausten kohteeksi, erityisesti kiinaksi.

Vaikka uutiset ovat täysin väärennettyjä, se saattaa herättää huolia aavistamattomien turistien keskuudessa, joten Boonanan halusi Pattayan viranomaisten ja poliisin levittävän turisteille tietoa siitä, että uutinen on väärennös, lisätäkseen luottamusta ja rohkaistakseen turisteja käymään Thaimaassa ja Pattayassa.

Presidentti jatkoi, että kiinalaisten matkailijoiden määrä Pattayalle on kasvanut merkittävästi. Kiertueilla matkustavien matkailijoiden määrä lisääntyy tämän kuun lopussa, Boonanan uskoi.

Mitä tulee hotellien käyttöasteeseen Songkran Festivalin aikana 13.-15., se tulee olemaan noin 80-90 %, hän sanoi. Wan Lain 18.-19. päivä Pattayassa odotetaan olevan lähes täynnä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.