Herkullisia ruokia ja juomia erinomaisessa Aon's Kitchenissä Pattayassa osoitteessa Pratumnak Soi 5

Pattaya, Thaimaa-

Meillä oli äskettäin ilo kokea useita herkullisia ruokia upeasta Aon's Kitchenistä, joka sijaitsee osoitteessa Pratumnak Soi 5, ja halusimme jakaa kokemuksen lukijoidemme kanssa.

Keittiö on erikoistunut herkullisiin kotitekoisiin thaimaalaisiin ruokiin, vaikka tarjolla on myös valikoima länsimaisia ​​ruokia. Ravintolassa on vieraanvarainen ja ystävällinen henkilökunta sekä viehättävä ja viihtyisä ympäristö, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia upeasta ja edullisesta aterioista.

Heillä on myös laaja valikoima herkullisia juomia, kahveja ja teetä. Koko menu löytyy tämän artikkelin alalaidasta!

Katsotaanpa joitain herkullisia aterioita, joita saimme kokeilla äskettäin! (Yhteystiedot ja karttatiedot ovat kuvien alla)

Ne ovat avoinna joka päivä klo 10–10, ja niihin pääsee useilla tavoilla:

Puhelin: 0643547429

Sähköposti: Panjaree2528@gmail.com

Sijainti: Pratumnak Soi 5, Pattaya, Chon Buri, Thaimaa 20150 (Katso alla oleva valokuva, joka auttaa sinua löytämään sen)

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/