Songkranin lähestyessä juhlakohteenne Pattayassa pitäisi olla Jannaat-yökerho

Songkran, thaimaalainen uusivuosi, on pian täällä, ja paras vaihtoehtosi juhliin festivaalin aikana yöllä on Jannaat Nightclub!

Thaimaa ei ole järjestänyt Songkrania kokonaisuudessaan vuoden 2019 jälkeen Covid-19-pandemiavarotoimenpiteiden vuoksi, mutta tänä vuonna festivaali on täysin palannut ja valmis rullaamaan, ja juhlat ja tapahtumat ovat tänä vuonna ok.

Jannaat Nightclub, joka sijaitsee keskellä maailmankuulua Walking Streetiä Pattayalla, Thaimaassa, on valmis juhlimaan Songkraniin ja koko huhtikuun vieraileville! Jannaat on maailmanluokan yökerho, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan ja tekemään loppuelämän kestäviä muistoja. Pääsy on ILMAISTA!

Avoinna joka ilta myöhään, voit myös varata pöytäsi varmistaaksesi parhaan sijainnin soittamalla +917893806821 tai laittamalla heille viestiä Facebookissa napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä.

Tiesitkö, että he järjestävät myös uima-allas- ja jahtijuhlia? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa ja nähdään pian Jannaatilla illalla, jota et koskaan unohda!

Tämä on sponsoroitu mainos.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/