Pattayan terminaali 21 Host Kid's Fair -messuille tänään - 9. huhtikuuta

Pattaya -

Ensimmäistä kertaa Pattayalla! Liity Kid's Fair -tapahtumaan ja tutustu moniin suosittuihin lasten muotibrändeihin Monster Run -teeman alla osoitteessa Pattaya Terminaali 21 nyt!

Pattaya Terminal 21 kutsuu lapset ja vanhemmat nauttimaan Monster Run -urheilupelistä ja valloittamaan erilaisia ​​esteitä söpöillä hirviöillä sen G- ja M-kerroksissa tästä päivästä 9. huhtikuuta 2023 asti. Lapset ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan kilpailuun voittaakseen palkintoja ja palkintoja. nauti monista hauskoista aktiviteeteista ilmaiseksi!

Vanhemmat voivat käyttää tilaisuutta hyväkseen selatakseen ja ostaakseen laajan valikoiman lastenvaatteita ja leluja kuuluisilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Sugar Family, KIKI BABY, Funny Kids, Toezone, Cartoon Agency, Mantendo, Disney Princess, Hollywood Studios, Baby. Fantasy, Bata, Livia, Le Petid Print, KEED, Barbie ja Baby Stone.

Messujen toimintaan kuuluu mm.

  • Hirviöjuoksu

Erikoistarjous T21 Rewards -jäsenille, käytä 15 pistettä lunastaaksesi 1 ilmaisen kierroksen päivässä (rajoitettu määrä päivässä)

Näytä ostoskeskuksessa käytetyt 500 bahtin kuitit lunastaaksesi 1 ilmaisen kierroksen (rajoitettu 2 kierrokseen päivässä)

  • Monster Tote Bag Workshop

Väritä oma kangaskassi, ota kuva tapahtumassa, julkaise sosiaalisessa mediassa #MonsterRun #Terminal21Pattaya ja kirjaudu sisään @Terminal21 Pattaya Shopping Malliin lunastaaksesi ilmainen Monster Tote Bag (rajoitettu määrä)

  • Hirviö maskotti

Ota valokuvia söpöjen hirviömaskottien kanssa joka päivä klo 1, 30, 3, 00 ja 5

Huomautus:

  1. Toiminta on rajoitettu 4-12-vuotiaille lapsille
  2. Toiminta päättyy klo 8

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.