Chiang Rain paikalliset vaativat PM 2.5 -pölyratkaisua, sanovat pahin kymmeneen vuoteen

KUVA: MGR verkossa

Chiang Rai-

Chiang Rain paikalliset kokoontuivat vaatimaan pölysaasteratkaisua, kun PM 2.5 -taso on heidän mukaansa pahin kymmeneen vuoteen.

Yli 200 paikallista Mae Sain alueella Chiang Rain kauppakamarin varapuheenjohtajan Sawetayon Srisamutin johdolla kokoontui Mae Sain piiritoimistoon tällä viikolla. He pyytävät viranomaisia ​​keskustelemaan Myanmarin kanssa polttavien ongelmien hillitsemisestä yhdessä.

Mr. Sawetayon kertoi thaimaalaiselle medialle: "Kärsimme PM 2.5 -pölysaastuksesta. Yksi tärkeimmistä lähteistä johtuu maatalouden polttamisesta sekä maassamme että naapurimaissamme, kuten Myanmarissa. Meidän on keskusteltava tästä ongelmasta naapurimaiden kanssa. Pääasiallinen poltettava maataloustuote on maissi.

”PM 2.5 -pölytaso on tänä vuonna huonoin kymmeneen vuoteen. Tällä viikolla PM 2.5 -pölytaso on saavuttanut 543 mikrogrammaa kuutiometrissä, mikä on vaarallista terveydellemme. Mr. Sawetayon päätti.

Thaimaan hallitus harkitsee useita ratkaisuja, mukaan lukien kuulemma ulkonaliikkumiskielto yöpolttojen lopettamiseksi ja lisää partioita alueella. Kriitikot ovat kuitenkin huomauttaneet, että kun vaalit hallitsevat monien poliitikkojen mieliä toukokuussa, asian vakavuutta aliarvioidaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.