Kolme ulkomaalaista miestä pidätettiin ryöstettyään 200,000 XNUMX bahtia Pattayan kannabisliikkeen omistajalta

Pattaya -

Poliisi otti kiinni kolme ulkomaalaista, jotka ryöstivät 200,000 XNUMX bahtia pattayalaisen kannabiskaupan omistajalta.

THC-marihuanakaupan omistaja Prinya Palsingh, 44, teki valituksen Pattayan poliisille 25. maaliskuuta väittäen, että kaksi ulkomaalaista hyökkäsivät hänen korealaisen liikekumppaninsa Namil Kimin kimppuun ja ryöstivät hänet.

Kahden varkaiden väitetään hyökkäävän Pattaya Third Roadilla sijaitsevaan THC-marihuanakauppaan ja ryöstivät 5,000 170,000 bahtia Kimin taskusta ja vielä 27 47 bahtia kaupan kassakaapista. Palsinghin valituksen johdosta Pattayan poliisi aloitti tutkinnan ja pidätti eilen 52. maaliskuuta kolme ulkomaalaista, mukaan lukien 53-vuotias Marcus P., joka on brittiläinen, XNUMX-vuotias herra Myung K., joka on Korean kansalainen, ja XNUMX-vuotias. vuotias Mark H., joka on Irlannin kansalainen.

Marcus ja Myung saivat syytteen salaisesta ryöstöstä yöllä ja pakoauton käyttämisestä pakoon.

Samaan aikaan Pattayan poliisi yrittää yhdistää Markin lopullisesti rikokseen ja nostaa häntä vastaan ​​syytteen, mutta väittää alustavien todisteiden viittaavan hänen osallisuuteensa.

Epäillyt eivät puhuneet thaimaalaisen median kanssa, eikä heti selvinnyt, mikä heidän syytteensä oli tai olivatko he käyttäneet asianajajaa. Kaikkia epäiltyjä pidetään syyttöminä, kunnes heidän syyllisyytensä todistetaan Thaimaan lain mukaan, Pattayan poliisi lisäsi.

Pattaya News toteaa, että uhrilla Kimillä on ollut epäonninen viime kausi, sillä thaimaalainen mies ampui hänet myös myöhäisillan ravintolassa Pattayassa helmikuun lopulla. Epäilty myönsi myöhemmin syyllisyytensä. Voit lukea tarinasta napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Pattayan poliisin mukaan ei ollut heti selvää, oliko näillä kahdella tapauksella yhteyttä toisiinsa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.