Pattayan suurimmat tarinat viime viikolta: Puhelinhuijarijoukko murrettiin Pattayalla, paitaton ulkomaalainen tuhosi ravintolan ja paljon muuta

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän yhteen paikalliset tärkeimmät tarinamme, jotka tapahtuivat alueillamme, Pattayassa ja Chonburissa, viimeisen viikon aikana maanantaista 20. maaliskuuta sunnuntaihin 26. maaliskuuta 2023.

Toimitusryhmämme valitsee tarinat, eivätkä ne ole tietyssä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

1. Poliisi skannaa Pattaya Nightspots estääkseen ihmiskaupan

Pattayan poliisi käy parhaillaan sotaa laitonta toimintaa vastaan ​​kaupungissa.

Poliisi tutkii Pattaya Nightspotit estääkseen ihmiskaupan

2. Pattayan poliisi pidätti väitetyn intialaisen huijarin Pattayalla kolmen miljardin bahtin amerikkalaisten uhrien huijaamisesta

Tässä operaatiossa on pidätetty useita epäiltyjä puhelinhuijareita. Kokonaisvahingot, joita nämä ihmiset aiheuttivat enimmäkseen amerikkalaisille eläkeläisille, olivat yli kolme miljardia bahtia.

Pattayan poliisi pidätti väitetyn intialaisen huijarin Pattayalla kolmen miljardin bahtin amerikkalaisten uhrien huijaamisesta

3. Paitaton ulkomaalainen aiheuttaa tuhoa Pattaya-ravintolassa, poliisi uskoo miehen olleen päihtynyt

Tämä tarina herätti valtavasti huomiota molemmilla Youtube-kanavallamme täällä ja sosiaalisessa mediassa, ja se oli ylivoimaisesti viikon katsotuin ja kommentoituin tarina.

Paitaton ulkomaalainen aiheuttaa tuhoa Pattaya-ravintolassa, poliisi uskoo miehen olleen päihtynyt

4. Thaimaalaiset ja kiinalaiset naiset loukkaantuivat vakavasti ohiajoammuskelussa Pattayassa, epäilty pidätettiin

Tapahtuman jälkeen viipymättä pidätetty epäilty myönsi ampuneensa vääriä ihmisiä ja aikoneen ampua sen sijaan kaksi korealaista naista, jotka törmäsivät häneen yökerhossa ja loukkasivat häntä.

Thaimaalaiset ja kiinalaiset naiset loukkaantuivat vakavasti ohiajoammuskelussa Pattayalla, epäilty pidätettiin

5. Pattayan poliisi käynnistää intensiivisen tukahdutuksen laittomiin matkaoppaisiin

Yli 5,531 XNUMX ulkomaalaista, jotka työskentelivät laittomasti matkaoppaina, pidätettiin viimeisen kolmen kuukauden aikana Thaimaassa. Poliisi torjuu myös yleisesti laittomia siirtolaisia ​​Pattayassa, kuten tässä videossa näkyy.

Pattayan poliisi käynnisti intensiivisen tukahdutuksen laittomiin matkaoppaisiin

Siinä se tälle viikolle. Toivottavasti ensi viikko tuo sinulle hyviä uutisia!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.