Pattayan poliisi palauttaa kadonneen iPhonen venäläiselle turistille

KUVA: สภ.เมืองพัทยา

Pattaya -

Pattayan poliisi on jälleen kerran osoittanut sitoutuneensa auttamaan vierailijoita tuntemaan olonsa turvalliseksi nauttiessaan Thaimaassa vietetystä ajasta. Äskettäin venäläinen turisti menetti iPhone 12 Pro Max -laitteensa tutkiessaan a Pattaya temppelissä, mutta paikallisten lainvalvontaviranomaisten ponnistelujen ansiosta hänet yhdistettiin puhelimensa kanssa.

Pattayan poliisin Facebook-sivun mukaan turisti Diana Khairullina oli tutkimassa Khao Phra Yai -temppeliä 18. maaliskuuta. Nainen asetti sinisellä/valkoisella kotelolla varustetun iPhonensa temppelin seinälle ottaakseen kuvan ja sitten unohti sen. Kun hän huomasi puhelimensa kadonneen, hän seurasi askeliaan, mutta ei löytänyt sitä, joten hän teki ilmoituksen Pattayan poliisille.

Poliisit toimivat ripeästi käyttämällä CCTV-materiaalia jäljittääkseen kaikki, jotka olisivat saaneet huomata ja ottaa rouva Khairullinan puhelimen. Sitten poliisi jäljitti tiensä thaimaalaisen naisen, neiti Naphatsakon Thipprachumin luo, joka nähtiin puhelimeen ottaneessa videossa.

Neiti Naphatsakon kuitenkin yritti palauttaa puhelimen omistajalleen, koska hän oli julkaissut puhelimen kuvan Facebookissa löytääkseen sen omistajan ja oli aikeissa luovuttaa sitä poliisille.

KUVA: สภ.เมืองพัทยา

Tämän jälkeen poliisit järjestivät Khairullinan ja Naphatsakonin tapaamisen poliisiasemalla. Venäläinen turisti oli äärimmäisen iloinen saadessaan tavata puhelimensa ja kiitti thaimaalaista laupiasta samarialaista ja poliisia heidän ystävällisyydestään.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=–=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.