Pattaya Club on vaarassa sulkea pysyvästi, koska se rikkoi toistuvasti sulkemisaikasääntöjä, sanoo poliisi

Pattaya -

Pattayan kävelykadulla sijaitseva yökerho on vaarassa sulkeutua pysyvästi kuulemma ilman lupaa ja pysyminen auki laillisten sulkemisaikojen jälkeen useita kertoja, poliisi sanoo.

Pattayan poliisi teki ratsian Flexx Clubille Walking Streetillä tänään, 4. maaliskuuta, kello 30, kun huolestuneet kansalaiset olivat ilmoittaneet, että tapahtumapaikka oli avoinna klo 28 laillisten sulkemisaikojen jälkeen.

Poliisi hyökkäsi paikalle ja löysi noin 50 kotimaista ja ulkomaista turistia tanssimassa musiikin tahtiin. Estessään uloskäynnit poliisit käskivät tapahtumapaikan johtajia mykistämään kappaleet ja laittamaan valot päälle. Sitten he erottelivat pubissa kävijät sukupuolen mukaan ja tarkastivat jokaisen henkilön henkilökortin etsiäkseen alaikäisiä. Pattaya News -lehti totesi, ettei klubista löytynyt yhtään alaikäistä asiakasta.

Nimeämätön klubin johtaja pidätettiin ja häntä syytettiin epäiltynä tapahtumapaikan toiminnasta ilman lupaa sekä aukioloa ja alkoholijuomien myyntiä aukioloaikojen jälkeen. Virkailijat paljastivat, että he aikovat myös jatkaa Flexx-klubin pysyvää sulkemista, koska se oli joutunut ratsian alueelle monta kertaa ja se avattiin uudelleen ilman lupaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.