Uusia johtajuus- ja lahjakkuuksien kehittämisohjelmia yrityksille, jotka kamppailevat pandemian jälkeisen työtodellisuuden kanssa

  Johtamisen konsulttiyritys Naruna Retreats on muuttanut kehitysohjelmiaan auttaakseen yrityksiä vastaamaan pandemian jälkeiseen liiketoimintaan ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia. 

Yhtiö on julkistanut uusia johtamiskoulutusohjelmia, jotka koskevat suoraan yrityksen trendejä, kuten etätyötä, digitaalista muutosta, monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta, kestävyyttä, sosiaalista vastuuta, terveyttä ja hyvinvointia.

Bruce Hancock, Bangkokissa toimivan Narunan toimitusjohtaja, sanoo, että nykyaikaisten yritysten ja organisaatioiden on kohdattava ympäristö-, sosiaali- ja hallintotavoitteita, monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta koskevia tavoitteita, digitaalisia häiriöitä, toimitusketjun haasteita ja yhä vaikeampia lahjakkuuksien hankintamarkkinoita. Siksi osaavien ja motivoituneiden johtajien luominen ja pitäminen on elintärkeää organisaation kasvulle ja menestykselle.

”Pandeemian jälkeisessä työympäristössämme on erittäin tärkeää, että yritykset vahvistavat johtamis- ja osaamiskehitysrakenteitaan mitattavissa olevien tulosten saavuttamiseksi. Yritykset voivat tehdä tämän antamalla yksilöille mahdollisuuden vapauttaa potentiaalia ja saavuttaa tavoitteita."

Hancock sanoo, että tutkimukset osoittavat, että henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välillä on selvä korrelaatio.

Hän lainaa Harvard Business Reviewin viimeisintä tutkimusta, jossa tunnistetaan seitsemän lähestymistapaa, joilla johtajuuden kehittämisohjelmat toimivat hyvin pandemian jälkeisessä liiketoimintaympäristössä: tarjoavat mahdollisuuksia itsereflektorille ja merkityksen luomiseen, tarjota kohdennettuja ohjelmia stressaantuneille johtajille, hyödyntää "lyhyitä teräviä" kannustinohjelmia, jotka voivat kestää vain päivän tai kaksi, puuttua yksilöiden kasvun psykologisiin esteisiin, varmistaa, että lyhyen aikavälin kasvu muuttuu pitkän aikavälin kestäväksi kasvuksi, keskittyä kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja omaksua verkko-oppiminen.

Hancock on vuosien varrella järjestänyt ohjelmia Aasian ja Tyynenmeren alueella yrityksille ja organisaatioille, kuten Prudential, Nestle, DTAC, Beiersdorf, Philip Morris, Bacardi, Sirota ja Islamic Development Bank Groupin jäsenille.

Pandemiavuosien kertynyt tietotaito ja kovat opetukset tukevat nyt viimeisimmät 2023-ohjelmat, jotka Naruna Retreats -konsultti on tarjonnut saataville uudella verkkosivustollaan Naruna-Retreats.com.

Uutta vuodelle 2023, Naruna tarjoaa vaikuttavia, henkilökohtaisia ​​yhden päivän ohjelmia maksimaalisen kasvun saavuttamiseksi. Ohjelmat ovat nimeltään "Team Mastery", "The Leader Within" ja "The Power of Change".

Naruna tarjoaa myös retriittejä Thaimaan luontokohteisiin ja muihin kansainvälisiin kohteisiin ryhmille, joissa Hancock räätälöi johtajuuden kehittämisohjelmia erityistarpeita vastaaviksi.

Uusimmat persoonallisuusprofilointityökalut ovat myös Narunassa käytössä yksilölliseen johtovalmennukseen ja tiimityöpajojen suunnitteluun. Nämä tekniikat paljastavat vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja motivaatiot.

"Menestyvät yritykset ylittävät johtajuuden kehittämisen ja lahjakkuuksien hallinnan pintatason tuomalla esiin johtajiensa parhaat puolet", Hancock sanoo. "Se maksaa todellista osinkoa sekä yksilölle että yritykselle tai organisaatiolle."

Hancock lisää: ”Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme yksilöiden ja organisaatioiden vapauttavan täyden potentiaalinsa. Johtajuus ja tiimin kehittäminen eivät ole vain titteli tai asema. Se on ajattelutapa ja elämäntapa."

 

# # #

 

Tietoja Naruna Retreatsista

Naruna Retreats työskentelee yritysten kanssa, jotka ovat aidosti sitoutuneet vapauttamaan henkilöstönsä täyden potentiaalin ja auttamaan yksilöitä kehittämään syvempää itsetuntoa, tarkoitusperiä ja taitoja menestyäkseen missä tahansa ammatillisessa ympäristössä. Narunan uusi verkkosivusto on portti itsensä löytämiseen ja kasvuun. Se esittelee inspiroivia retriittipaikkoja, huolellisesti suunniteltuja työpajasuunnitelmia ja räätälöityjä kokemuksia, jotka on luotu yksittäisten yksilöiden ja yrityksen tarpeisiin. Vierailla naruna-retreats.com.

 

Tietoja Bruce Hancockista

Bruce on rakentanut vahvan maineen johtajuuden muutoksen maailmassa useilla toimialoilla maailmanlaajuisesti Australiassa, Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa. Hän on Certified Marshall Goldsmith Coach, akkreditoitu Hogan Assessment -harjoittaja, Passion Map -fasilitaattori, jolla on tausta suorituskykypsykologiasta, taloustieteestä ja liiketoiminnan johtamisesta. Bruce on työskennellyt useiden organisaatioiden kanssa viimeisten 31 vuoden aikana, mukaan lukien Microsoft, Beiersdorf, Nestle, Saudia Airlines, International Rescue Committee ja Del Monte, muutamia mainitakseni. Bruce perusti Naruna Beyond Retreatsin, yrityksen, joka on omistautunut johtajien ja heidän tiimiensä kasvuun ja matkustaa inspiroiviin paikkoihin kokeakseen kestävää ja mitattavissa olevaa muutosta.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/