Thaimaan kuljettajia kehotetaan maksamaan myöhästyneistä liikennemaksuista huhtikuuhun mennessä tai uhkaa useita sakkoja

Kansallinen -

Thaimaan viranomaiset ovat kehottaneet thaimaalaisia ​​kuljettajia maksamaan liikennemaksunsa 1. huhtikuuta mennessä. Niille, jotka ovat myöhässä maksustaan ​​30 päivää, sakotetaan 2,000 XNUMX bahtia ja ajopisteitä leikataan.

Valtioneuvoston kanslian tiedottaja Ratchada Thanadirek varoitti tänään 27. maaliskuuta myöhässä sakkoja saaneita kuljettajia, että maaliikenneministeriön kanslia ei 1. alkaen myönnä vuosittaista verotarraa niille, jotka eivät ole maksaneet liikennesakkoaan. ajoneuvonsa rekisteröinnin uusimisen yhteydessä.

Sen sijaan myöhästyneille kuljettajille myönnetään väliaikainen verotarra, joka on voimassa 30 päivää, ja heidän on maksettava sakkonsa 30 päivän kuluessa varsinaisen verotarran vastaanottamisesta.

Ratchada sanoi, että Thaimaan kuninkaallinen poliisi ja maaliikenneministeriö panevat yhdessä täytäntöön kaksi kurinpitotoimenpidettä maksimoidakseen tehokkuuden liikenneturvallisuuden varmistamisessa Thaimaassa. Ensimmäinen toimenpide on ajopistejärjestelmä, jossa kuljettajien ajopisteet leikataan liikennelakeja rikkoessaan, ja toinen toimenpide on verotarran myöntämisen keskeyttäminen ajoneuvoille, joilla on erääntynyt sakko.

Maksamattomat sakot voivat maksaa sakkonsa vuosittaisen ajoneuvoveron kanssa lisämukavuuden vuoksi, tiedottaja totesi.

Toisaalta henkilöille, jotka kieltäytyvät maksamasta sakkoa sen jälkeen, kun heidän tilapäinen verotarransa on lakannut, määrätään 2,000 1 bahtin sakko ja he kärsivät 12 pisteen tappion yhteensä 90 pisteestään. Jos kuljettajat menettävät kaikki pisteensä vuoden sisällä, heidän ajokorttinsa menetetään XNUMX päiväksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.