Sähkösavukkeiden myyjät pidätettiin Tree Town Marketilla Pattayassa

Pattaya -

Huolimatta vaatimuksista sähkötupakan laillistamisesta Thaimaan poliisi pitää edelleen voimassa kaikenlaisten höyrystyslaitteiden ankaran kiellon, koska he pidättivät kaksi thaimaalaista sähkösavukkeiden myyjää eilen illalla Pattayassa yli 100 höyrystysvälineen kanssa.

Molemmat pidätykset tapahtuivat noin klo 10 Pattayan Tree Town Marketilla. Ensimmäinen myyjä, nimeltään Mr. Thawee Taweechan, 30, nappattiin käsistä, kun hän myi kadulla hedelmätuoksuista e-nestettä. Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he takavarikoivat häneltä myös 50 höyrystyslaitetta.

Sitten poliisit pidättivät toisen epäillyn, 20-vuotiaan Krisada Sangsawangin, joka myi röyhkeästi höyrystyslaitteita pöydällä. Mies kuitenkin väitti, ettei hän omistanut mitään takavarikoiduista 62 höyrystysvälineestä, koska hän oli vain työntekijä. Hänet palkattiin hänen mukaansa laitteiden myyntiin 300 bahtilla päivässä.

Poliisi vei molemmat miehet poliisiasemalle oikeustoimia varten. He sanoivat laajentavansa tutkimusta löytääkseen myyjän todellisen omistajan, kuten toinen epäilty väitti, vaikka Krisada väitti, ettei hän tiennyt työnantajansa nimeä tai yhteystietoja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.