Pattaya Cricket Club hävitti British Club CC:n 10 pistevoitolla ja lähentyi A-divisioonan johtajia

Pattaya, Thaimaa-

  British Clubilla oli mutkikas matka Bangkokista Horseshoe Pointiin ja vielä surkeampi krikettiottelu kirkkaana ja tuulisena lauantai-iltapäivänä Horseshoe Pointissa 25. maaliskuuta 2023. BCCC:llä oli ilman pääjuoksukerääjää, Tyrone Bondia, ja niin oli aina. kamppailemaan PCC:tä vastaan, joista on tulossa krikettikone. BCCC selvisi hädin tuskin 25 kierroksestaan ​​pisteillä 111 vastaan ​​9, mikä ei koskaan vaikeuttanut kotijoukkuetta, joka ryntäsi kotiin 9.4 kierrosta ilman tappiota.

   Denzyl Allbright (BCCC) ja Wez Masterton (PCC) suorittivat heiton, minkä todistavat tuomarit Dave Samways ja Bala, jonka BCCC hävisi ja jota pyydettiin lyömään. Mak Khan ja Sunil Kumar avasivat lyönnin, kun taas Ryan Driver ja El Dutchie avasivat keilauksen. Toinen pallo lähetti Makin jalan kantokärryyn kentän poikki ja Makin takaisin telttaan hakemaan ankkaa. Kuten aina, Ryan osoittautui vaikeaksi maalintekoa vastaan, kun taas El Dutchilla olisi ollut erinomaiset luvut, ellei se olisi ollut useita leveitä. Kuitenkin hänen toinen ylitys näki Sunilin jäävän Wezille kiinni pitkällä rajalla 13:lla ja BCCC oli 25:llä 2:lla neljän ylikierroksen jälkeen. 

  Ryanin 3rd ylituottanut toisenkin maalin, kun Denzyl Allwrightin in-swinger sai sisäreunan suoraan Luke Stokesille. Denzyl päätyi 11:een ja BCCC oli 31:ssä 3:lla. Ryan oli heitossa ja antanut lyöjille hengähdystaukoa, kun Dale Lamb jäi kiinni. Luke 5 ja BCC näyttivät selvästi horjuvilta 38:lla neljällä 4 kierroksen jälkeen. Tässä vaiheessa BCCC järjesti hieman toipumista, kun Ben Eastwell jumiutui, kun hänen kumppaninsa Pramodh Kamalakannan oli kiinni. 

  Lopulta Pramodh päästi irti, mutta Habby Singhin hitaampi pallo toi hänen kaatumisensa, kun Animal sai hänet kiinni Short mid-wicketissä 16:lla. BCCC oli 72:ssa 5:ssä juomien takia ja asiat näyttivät todella kamalalta. Luke Stokes antoi vartijansa hanskat Reds Liddelille ja Ravi Anandani otti rypyn, mutta ei kestänyt kauan, 1 juoksu kuudesta pallosta, ennen kuin keilailun vaihto lähetti hänet toiselle kupilliselle teetä. Se oli Jainish Parikhin ensimmäinen kolmesta ovesta 6 juoksulla. Steve Christie oli aiemmin keilannut 3 erittäin taloudellista ylitystä ja palasi viimeiseen 13:een välittömällä menestyksellä, kun Ben Eastwell jäi kiinni Luke Stokesin upeaan sukellussaaliin takaperin, kun hän juoksi sisään syvältä. 

  Ben oli BCCC:n paras maalintekijä tuloksella 18, 84/7 17 erän jälkeen, ja kysymys kuului: "Kestäisikö BCCC 25 kierrosta?" Jainish 3rd over oli sokea, kun Wez sai Yuvrajin hyvin kiinni 4 ja Talil Sanoon menetti suurimman osan kannoistaan ​​2:lla. BCCC onnistui pysymään 2 viimeisellä siirrolla ja päätti pelivuoronsa 111 vastaan ​​9 Dilip Mishran kanssa 9 ja George Charianin kanssa. 7., molemmat Not Out. Ryan ja Jainish olivat kukin ottaneet 3 korttia ja Luke 4 saalista, mutta leveitä oli liikaa – 20!!

   Tästä palasta tulee aika lyhyt. Wez ja Ryan avasivat PCC-juoksun Pramodhin ja Dilipin keilailua vastaan, mikä oli edullista Pramodhilta. Kuitenkin Dilip pahoinpideltiin 24 in 2 overs by Wez. Pramodh's 3rd yli sai samanlaisen kohtelun 18:n kanssa. Molemmat avaimet poistettiin 5:n toimestath ohi, mutta tulos oli noussut 51:een ja BCCC:llä oli kauhea päivä kentällä; Denyl Allwrightilla oli kauhea päivä. Hän antoi Wezistä tulleen erittäin rajun ajon tunkeutua käsiinsä ja mahdollisuus meni kerjäämään. Yuvraj ja Ravi ottivat hyökkäyksen haltuun pyörähtäen, mutta turhaan. 

  Wez osui Yavrajiin useiden rajojen takia ja Ryan teki samoin Raville, mutta Ravi turhautui oikeutetusti, kun Denzyl pudotti Ryanin ollessaan 24 ja tulos oli 76 ja 7:n lopussa.th yli. Tämä ottelu ei päässyt juomiin. Wez murskasi toiset 14 Yuvrajilta, joka myös kärsi nöyryytys siitä, että Denzyl pudotti Ryanin uudelleen. Finaali päättyi, yhdeksäs Yuvrajista oli enemmän samaa Weziltä, ​​9, 6, piste ja 4 loppuun. Wez viimeisteli 6:llä Not Out:lla 65 pallosta, mukaan lukien 37 4:ää ja 4 6:ta. Ryan oli 6-vuotias. Tämä oli ollut hallitseva suoritus koko joukkueelta erinomaisella keilailulla, kentällä ja lyönnillä. Jälleen kerran MotM-palkinto myönnettiin Ryan Driverille hänen 35:sta 3:sta ja 20:stä, mutta se olisi voinut helposti mennä Wezille hintaan 35 ja hänen 65 saalistaan.

  PCC pysyy 3rd BCL A-divisioonassa, mutta on sulkenut eron Pakistan CC:hen yhden pisteen etäisyydelle ja kolmeen pisteeseen Bangkokin CC:hen, mutta hänellä on 3 ja 3 ottelua käsissä. Asian Stars on edelleen heidän ainoa merkittävä vastustajansa.

  PCC haluaa kiittää sponsoriaan, Outback Sports -baaria, Magic Baria, Ayen Baria ja Pattaya Sports Groupia jatkuvasta tuestaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/