73-vuotias ranskalainen mies kadonnut ja löydetty Prachin Burin viidakosta

Prachin Buri -

  Vanhempi ranskalainen mies eksyi vaeltaessaan Thaimaan viidakossa Prachin Burin maakunnassa. Paikalliset asukkaat pelastivat miehen, ja hänen kerrotaan olevan turvassa. 

Miehen ilmoitettiin eksyneen noin kello 5 eilen 26. maaliskuuta. Hän oli vaeltamassa Khao E-To -vuorella, joka on suosittu turistikohde Prachin Burissa Keski-Thaimaassa.

Prachin Burin viranomaiset kokosivat etsintäryhmän ja lähtivät etsimään miestä auringon laskiessa eilen, mutta he eivät onnistuneet. Kuitenkin tänä aamuna 27. maaliskuuta viranomaiset saivat ilmoituksen, että jotkut paikalliset olivat havainneet miehen vuoren juurella.

Ulkomaalainen, joka tunnetaan nimellä Chiara Cammacher, 73-vuotias Ranskan kansalainen, pelastettiin ja vietiin nuudelikauppaan lepäämään ja odottamaan virkamiehiä. Puhuessaan myöhemmin saapuneen thaimaalaisen vaimonsa kautta Cammacher kertoi vaeltaneensa vuorella ja vaeltaneensa vahingossa pois polulta.

Lomalla ollut mies kiitti viranomaisia ​​heidän palveluksistaan. Hänet kuljetettiin sitten paikalliseen sairaalaan lääkärintarkastukseen, mutta vaikka hän vietti yön yksin viidakossa, hän näytti olevan hyvässä kunnossa ja hengissä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.