Reader TalkBack -tulokset: Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa?

Seuraava on tavallinen ominaisuus, jossa esitämme yhteisöllemme kysymyksen ja noin viikkoa myöhemmin tuomme esiin erilaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä tähän kysymykseen.

Tällä viikolla kysyimme lukijoiltamme seuraavaa: Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa? Voit lukea alkuperäisen artikkelin napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Valitsimme tänne useita erilaisia ​​mielipiteitä ja vastauksia. Huomaamme, että nämä ovat lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, eivätkä välttämättä vastaa The Pattaya News Company Limitedin mielipiteitä.

Katsotaanpa, mitä sinulla oli sanottavaa:

Bascia: Ei, ei ollenkaan.

Johnny Stam - Miksi turistit tarvitsevat oppaita gogoihin tai baareihin?

Fred: Miksei? Jos he ajavat pakettiautoa, he ovat todennäköisesti parempia kuljettajia kuin thaimaalaiset.

Soren: EI. Ulkomaalaiset eivät tiedä tarpeeksi Thaimaasta, thaikulttuurista, thaimaalaisesta katuruokasta ja paljon muusta, mitä thaimaalaiset oppaat tietävät. Joten EI minulta. Ja myös itse Thaimaasta.

Franco: Ollaksesi turistiopas, sinun on osattava useita vieraita kieliä, ei vain englantia, joten en usko, että thaimaalainen henkilökunta riittää.

RD Ongelmana on, että monet thaimaalaiset matkaoppaat eivät puhu samaa kieltä kuin monet turistinsa, kuten venäjää tai kiinaa, eivätkä ymmärrä kulttuurisia eroja. Tästä syystä niin monet ulkomaalaiset turistit pitävät oppaista omasta maastaan.

Terrel I-Ivellä oli thaimaalaisia ​​matkaoppaita kansallispuistoissa, jotka eivät puhu sanaakaan englantia ja viettävät enemmän aikaa valvoessaan minua ja asettaessaan sääntöjä verrattuna oppaan toimintaan ja historian, luonnon jne selittämiseen. Tämä on turhaa varsinkin kun opas on pakollinen. .

Rodi RI:n mielestä joidenkin pitäisi olla ulkomaisia ​​oppaita, mutta rajoittavat määrää ja vaativat tiukkoja testejä ja sääntöjä.

Olga M-Monet ihmiset maastani Venäjältä pitävät parempana venäläisiä oppaita. Tämä liittyy paljon asiakkaiden luottamukseen ja ymmärtämiseen. Monet venäläiset oppaat ovat asuneet Pattayalla vuosikymmeniä ja tietävät enemmän paikallisesta alueesta kuin thaimaalaiset oppaat, jotka ovat pääosin muista maakunnista. Miksi meitä ei sallittaisi, jos maksamme veroja ja hankimme viisumin?

Harry L - Heitä ei pitäisi vain sallia, vaan meidän pitäisi harkita yleisesti venäläisten turistien kieltämistä Ukrainan sodan vuoksi.

Ton T-Hei, olen thaimaalainen. Englanti ei ole ensimmäinen kieleni, joten olen pahoillani. En usko, että ulkomaalainen voi ymmärtää kulttuuriamme ja historiaamme ja enemmän kuin thaimaalaisia. Joten mielestäni thaimaalaisten pitäisi olla vain oppaita. Mutta mielestäni thaimaalaisten oppaiden pitäisi puhua kiertueryhmänsä kieltä, josta tämä ongelma tulee.

Haluatko ilmaista mielipiteesi? Lähetä meille viesti osoitteeseen editor@thepattayanews.com. Meillä on uusi TalkBack myöhemmin tällä viikolla, pysy kuulolla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/