Pattayan poliisi käynnisti intensiivisen tukahdutuksen laittomiin matkaoppaisiin

Pattaya -

Turistipoliisi etsii kaupungista Pattayalla laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia. Virkamiehet ilmoittivat, että he ovat pidättäneet yli 5,531 XNUMX laitonta opasta Thaimaassa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Useita turistipoliisia, joita johtaa Pol. Kenraalimajuri Pongsiam Meekanthong, Thaimaan matkailuviranomaisen apulaiskomissaari, lähetettiin Pattayalle eilen 25. maaliskuuta estämään laitonta toimintaa, jossa keskitytään salaa matkaoppaina työskenteleviin ulkomaalaisiin.

Pattaya News huomauttaa, että ulkomaalaiset eivät saa työskennellä matkaoppaina Thaimaassa, koska matkaoppaan katsotaan olevan rajoitettu ammatti, joka on varattu vain Thaimaan kansalaisille.

Kenraalimajuri Pongsiam kertoi The Pattaya Newsille, että matkailuun liittyvät rikokset, kuten laittomat matkaoppaat, laittomat matkanjärjestäjät ja oppaat, jotka hylkäsivät asiakkaitaan Pattaya Cityssä ja sen ympäristössä, ovat lisääntyneet merkittävästi. Tämä on saanut Thaimaan kuninkaallisen poliisin kehittämään politiikkaa, mukaan lukien lisäämällä valvontaa ja nopeuttamaan pidätysprosessia, näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Yhtenä esimerkkinä viimeaikaisesta suuresta tarinasta, ryhmän venäläisiä turisteja heidän matkaoppaidensa hylkäsivät Koh Sakilla, kuten TÄÄLLÄ.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana on raportoitu yli 211 laitonta matkaoppaan liittyvää asiaa. Tämä johti 5,531 henkilön pidätykseen koko valtakunnan alueella, kenraalimajuri Pongsiam sanoi. Hän lisäsi, että eilinen operaatio oli jatkoa matkailupoliisin yhteiselle yritykselle eri puolilla maata puhdistaa tämä laiton toiminta.

Upseeri lupasi jatkaa tätä työtä estääkseen ulkomaalaisia ​​työskentelemästä laittomasti ja hyödyntämästä thaimaalaisia. Niitä, joilla on hyödyllistä tietoa laittomina matkaoppaina toimivista henkilöistä, kehotetaan ottamaan yhteyttä Matkailupoliisiin numeroon 1155.

Nämä toimet tapahtuvat sen jälkeen, kun thaimaalaiset matkaoppaat pyysivät poliisia ryhtymään toimenpiteisiin ulkomaalaisista, jotka työskentelevät laittomasti heidän suojatulla thaimaalaisella sektorillaan, kuten TÄÄLTÄ. Thaimaan lain mukaan ulkomaalaiset eivät voi saada edes työlupaa tai työviisumia oppaaksi.

Tukitoimien odotetaan jatkuvan muutaman seuraavan viikon aikana ennen Songkrania, thaimaalaista uutta vuotta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.