Kuollut mies löydettiin Pattayan julkisen puiston läheltä

Pattaya -

Tunnistamattoman nuoren miehen ruumis löydettiin eilen illalla Pattayan julkisen puiston läheltä. Thaimaan poliisi tutkii miehen kuolinsyytä.

Sawang Boriboon -pelastajat saivat ilmoituksen hajoavan ruumiin löydöstä noin kello 6 lauantaina 25. maaliskuuta. Tapahtumapaikka sijaitsi lähellä julkista puistoa osoitteessa Soi Chaiyaphruek 4 Pattayan Banglamungin alueella.

Tutkijat ja pelastajat matkustivat paikalle etsimään kuolleen miehen ruumista ilman henkilöllisyystodistuksia. Miehellä oli yllään sininen paita, shortsit ja sandaalit, ja hänen uskottiin menehtyvän ainakin kolme päivää aikaisemmin, poliisi kertoi The Pattaya Newsille. Hänen ruumiinsa vierestä löydettiin pulloja energiajuomia ja riisiviskiä, ​​joka tunnetaan paikallisesti nimellä Lao Khao, joka tunnetaan ulkomailla nimellä moonshine. Poliisi piti niitä todisteina.

Lähellä työskentelevän vartijan, Wichian Wongchaleen, 72, mukaan hän kertoi Pattaya Newsille, että ulkomaalainen turisti huomasi ruumiin ensimmäisenä puistoa tutkimassa. Ruumis saattoi kuulua ei-thaimaalaiselle siirtotyöläiselle, joka työskenteli kalastusveneessä, Wichian totesi, mutta tämä vaikutti spekulaatiolta.

Ruumis kuljetettiin poliisin oikeuslääketieteelliseen sairaalaan tarkastettavaksi miehen kuolinsyyn selvittämiseksi. Poliisi ei epäile rikosta ja epäilee alkoholimyrkytyksen johtaneen miehen kuolemaan.

Poliisi selvittää miehen henkilöllisyyttä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.