76-vuotias mies menehtyi ajaessaan kuumalla säällä Sattahipissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Vanhempi thaimaalainen menehtyi traagisesti ajaessaan moottoripyöräänsä Sattahip-tiellä. Poliisi epäili hänen saaneen aivohalvauksen kuuman sään vuoksi.

Sattahip-pelastajat kuljettivat Somsak Changmain ruumiin Sattahipin sairaalaan. 76-vuotias mies löydettiin kuolleena noin 10 kilometrin päässä sairaalasta Pattayaan saapuvalta tieltä eilen iltapäivällä 25. maaliskuuta.

Pelastustyöntekijät kertoivat paikalliselle medialle, että heidän yrityksensä elvyttää miestä oli epäonnistunut. Muut kuljettajat huomasivat Somsakin tiellä. Hän makasi tajuttomana pudonneen mustansinisen Yamaha Spark -moottoripyöränsä vieressä.

Sattahipin poliisin mukaan Somsak saattoi kuolla lämpöhalvaukseen, kun hän ajoi kuumalla säällä. Poliisit kuitenkin tekivät myöhemmin ruumiinavauksen hänen ruumiinsa selvittääkseen tarkan kuolinsyyn tai onko miehellä jokin synnynnäinen sairaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.