Katsaus tulevaan viikkoon Pattayassa ja Thaimaassa Uutiset: Pattayan kulttuurifestivaali, Songkran lähestyy, Big Joke Pattayassa

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme lukijoillemme Pattayalla ja Thaimaassa tapahtuvia tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia.

Tällä viikolla tarkastelemme ajanjaksoa 26. maaliskuuta 2023 - 1. huhtikuuta 2023. Tämä on tarkoitettu, jotta lukijamme voivat saada nopean vilkaisun tulevan viikon asioihin ilman, että heidän tarvitsee lajitella kymmeniä artikkeleita ja raportteja.

Ensinnäkin, kun Pattayan musiikkifestivaali päättää toisen suuren tapahtuman, Eastern Economic Corridor ja Pattaya Cultural Festival järjestetään tänä viikonloppuna, huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

Nämä tapahtumat järjestetään Pattaya Beachillä lähellä Central Klangia, ja niiden tarkoituksena on korostaa itäisten provinssien, kuten Rayongin, Chanthaburin ja Chonburin, ainutlaatuista perintöä ja kulttuuria sekä thaimaalaista kulttuuria yleensä. Tapahtumassa on erilaisia ​​ruokamyyjiä, thaimaalaisen kulttuurin näyttelyitä, musiikkia ja esityksiä sekä paljon muuta. Sisäänpääsy on ilmainen. Saat lisätietoja tapahtumasta napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Seuraavaksi Pattayalla on viime aikoina ollut sarja suuria rikostarinoita, ja itse Big Joke, Surachate Hakparn, vieraili Pattayalla seuratakseen äskettäistä suurta tarinaa, joka koski lunnaita Pattayassa sen jälkeen, kun Kiinan kansalainen siepattiin kirkkaan päivänvalossa yleisellä tiellä. alueella. Big Joke on todennut, että rikollistaustaiset ex-patsaat karsitaan pois Operation X-ray -kuvasta, josta voit lukea lisää napauttamalla tai klikkaamalla tästä.

Lopulta Songkran lähestyy, kun huhtikuu alkaa ensi viikonloppuna. Tulevien viikkojen aikana kuulet todennäköisesti paljon enemmän tapahtumista ja mahdollisista säännöistä ennen kuin vesi alkaa 13. huhtikuuta. Jotkut ryhmät, kuten Pattaya Watchdog, ovat vaatineet tapahtuman olevan vain perinteinen ja julkisten vesiroiskeiden ja juhlien kieltämistä tai rajoittamista. Näin ei kuitenkaan todennäköisesti tapahdu kolme vuotta kestäneen festivaalin jälkeen, joka on peruttu tai perinteinen vain Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Siinä kaikki tälle viikolle, pysy turvassa ja kiitos lukijoistasi!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/