Hyvää 60-vuotispäivää Pattayan kiinteistökehittäjälle ja tunnetulle expat Miki Haimille!

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya News haluaa toivottaa erittäin hyvää syntymäpäivää Miki Haimille, joka täytti 60 vuotta aiemmin tällä viikolla keskiviikkona 22. maaliskuuta 2023.

Hyväntekevä tapahtuma pidettiin tilavassa juhlasalissa Centara Grand Mirage Beach Resortissa Nakluassa, ja siihen osallistui monia Mr. Haimin VIP-vieraita, ystäviä, perhettä, mediaa ja liikekumppaneita, jotka kaikki kokoontuivat toivottamaan hänelle turvallista, onnellista, ja terve syntymäpäivä.

Mr. Haim on ollut vastuussa monista Pattayasta suurin kehityshanke, viimeksi Empire Tower, ja saimme tilaisuuden puhua hänelle tästä melkein valmiista projektista yllä. Saimme myös hieman tietoa hänen jännittävästä uudesta projektistaan, joka on tulossa pian!

Nauti valokuvista ja videoista, oli upea syntymäpäivä ja tiimi todella nautti kokemuksesta, ruoasta, juhlista ja musiikista. Onnea 60-vuotiaalle, tässä on monia, monia muita!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/