Pattayan musiikkifestivaali lähenee loppuaan, ja se nähdään kaupungin suurena menestyksenä

Pattaya, Thaimaa -

Neljän viikonlopun ja monipuolisen artisti- ja bändivalikoiman jälkeen kuukauden mittainen Pattaya Music Festival on päättynyt tänä iltana, 25. maaliskuuta 2023.

Tapahtumassa kymmeniä bändejä eri puolilla Pattayaa esiintyivät suurelle yleisölle, ja ylivoimaisesti suurin äänestysprosentti oli thaimaalaisella Paper Planesilla, jonka kappale Bad Boy on valloittanut kuningaskunnan nuoruuden.

Pattayan kaupungin viranomaiset kiittivät tapahtumaa sanomalla, että se auttoi edistämään matkailua, erityisesti kotimaan, ja houkutteli alueelle kymmeniä tuhansia turisteja taiteilijoille, kuten Paper Planes, Big Ass, 1Mill, Bear Knuckle ja monet muut. Tämä festivaali Pattaya City valitsi Pattayan kaupungin pormestarin Poramese Ngampichesin mukaan laajemman valikoiman musiikkia, mukaan lukien Mor Lam, Jazz, Easy Listening, EDM ja muut tyylit, jotka eivät aina olleet edustettuina, samoin kuin rap ja rock.

Ei kuitenkaan koskaan lepoa, Pattaya valmistautuu ensi viikonlopun kulttuurifestivaaliin, josta voit oppia täältä.

Ja vain kolmen viikon kuluttua on Pattayan suurin vuosittainen festivaali ja ensimmäinen neljään vuoteen, Songkran, vesifestivaali ja thaimaalainen uusivuosi. Myös Rolling Loud, maailman suurin matkustava hiphop-festivaali, saapuu Pattayalle.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/