Päihtynyt tanskalainen mies Pattayassa kieltäytyi maksamasta kebabista ja pahoinpiteli naisomistajaa

Pattaya -

Ulkomaalainen mies, jonka uskotaan olevan päihtynyt, pahoinpiteli naiskebab-kaupan omistajaa Pattayalla. Uhri sanoi, että hänen hyökkääjänsä kieltäytyi maksamasta tilaamastaan ​​ruoasta.

Poliisi ryntäsi pysäyttämään tappelun, joka puhkesi keskellä Pattayaa Flipper House -hotellin vastapäätä varhain tänä aamuna, 24. maaliskuuta. Kello 2 yöllä poliisit kohtasivat ulkomaalaisen miehen, jonka he kuvailivat voimakkaasti päihtyneenä ja turhautuneena.

Miehen, joka tunnistettiin vain Martiniksi, jolla on Tanskan kansalaisuus, naiskebab-kaupan omistaja, neiti Thanita Panwai, repäisi paidan irti. 44-vuotias nainen kertoi poliisille, että hänen täytyi vetää paitansa estääkseen häntä juoksemasta karkuun, kun hän oli heittänyt ketsuppipullon häntä kohti ja lyönyt häntä kasvoihin.

Thanita kärsi kasvojen turvotuksesta. Hän väitti, että Martin yhtäkkiä hyökkäsi hänen kimppuunsa, kun tämä pyysi häntä maksamaan kolmesta kebabista, jotka hän oli tilannut. Ruoka maksoi vain 210 bahtia, ja ulkomaalainen kuulemma suuttui hinnasta ja löi uhria hänen mukaansa kasvoihin.

Lisäksi poliisin tutkiessa tapausta tanskalainen mies hiipi toiseen naiseen suoraan lainvalvontaviranomaisten edessä vetäen häntä hiuksista ja lyömällä hänen päänsä pylvääseen. Martin pidätettiin välittömästi ja joutui myöhemmin vankilaan röyhkeästä käytöksestään.

Poliisi kertoi suunnittelevansa miehen pidättämistä, kunnes hän selviää. Poliisit myös kehottivat Thanitaa vierailemaan sairaalassa tarkastaakseen hänen ruumiinsa ja saadakseen asiakirjat, jotta miestä vastaan ​​voidaan nostaa syyte.

Epäillyn osalta hän kieltäytyi puhumasta tiedotusvälineille, ja poliisi kuvaili häntä yhteistyökyvyttömäksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.