Thaimaalaiset ja kiinalaiset naiset loukkaantuivat vakavasti ohiajoammuskelussa Pattayalla, epäilty pidätettiin

Pattaya -

Kaksi naista ammuttiin, toinen poskelle, kun he olivat lähteneet pubista Pattayassa viime yönä julmassa ohiajoammuskelussa. Poliisi uskoi, että ampuja ampui vääriä ihmisiä.

Raivokas hyökkäys tapahtui lähellä Pattayan Soi Chaloem Phrakiat 4/1:n sisäänkäyntiä kello 02 tänään, 10. maaliskuuta. Sawang Boriboon -pelastajat auttoivat kahta naista, joita oli ammuttu ajaessaan Mercedes-AMG:n kotiin, nimittäin Nippawan Volaa, 24, ja hänen kiinalaista ystäväänsä Li Xinyingiä, 26.

Pelastajien mukaan thaimaalainen Nippawan sai laukauksen poskeen, kun Xinyingia ammuttiin vasempaan ranteeseen. Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että uhrien Mercedesissä oli useita luodinreikiä ja että he löysivät tapahtumapaikalta kuusi 9 mm:n luodin ammusta. Kaksi naista kuljetettiin Pattaya Memorial Hospitaliin välitöntä lääkärinhoitoa varten.

Poliisi aloitti tutkinnan ja sai tietää, että uhrit olivat juuri poistuneet Ying Club -nimisestä pubista Soi Chaloem Phrakiat 4/1. Poliisit vierailivat tapahtumapaikalla ja pyysivät sen henkilökunnalta vihjeitä, joihin heille kerrottiin, että pubissa oli aiemmin puhjennut pieni riita.

Työntekijät sanoivat, että kyseessä oli ryhmä paikallisia nuoria ja toinen ryhmä korealaisia ​​asiakkaita. Kaksi ryhmää riiteli, kun heidän ystävänsä vahingossa kävelivät toisiinsa. Naiset puolestaan ​​olivat vain kanta-asiakkaita ilman ryhmää, joka ei aiheuttanut mitään ongelmia. Työntekijöiden mukaan riita ratkaistiin ilman väkivaltaa.

Molemmat ryhmät kuitenkin sattumalta poistuivat pubista samaan aikaan uhrien kanssa. Korealaiset asiakkaat kääntyivät vasemmalle ja naiset oikealle. Työntekijät sanoivat muistavansa paikallisten teini-ikäisten kääntyneen oikealle, ja pian sen jälkeen he kuulivat useita laukauksia. Poliisi uskoi, että epäillyt ampuivat vääriä ihmisiä.

Tänään, 24. maaliskuuta, Pattayan poliisi onnistui nopeasti kiinni pyssymiehen, Mr. Nopporn Inpomin, 29. Epäilty oli paennut Sukhothain maakuntaan ja hänet pidätettiin 9 mm pistoolilla. Hänet vietiin takaisin Pattayaan kuulusteltavaksi. Aluksi hän kuulemma myönsi ampuneensa uhreja ja väitti ampuneensa vääriä ihmisiä.

Ammuskelija on tällä hetkellä poliisin pidätettynä ja odottaa oikeudenkäyntiä.

Kaksi loukkaantunutta naista on siirretty Bangkok-Pattayan sairaalaan, ja heidän kerrotaan parantuneen aiemmasta vaarallisesta tilastaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.