Rekka-auto syöksyi Elevated Roadilta Bangkokissa, kuljettaja kuoli

Bangkok -

Rekka-auto syöksyi torstaina vahingossa korkealta tieltä Bangkokissa ja murskasi kuljettajan kuoliaaksi.

Maaliskuun 23. päivänä noin kello 2 valtatiepoliisi sai ilmoituksen konttiauto-onnettomuudesta, joka oli pudonnut Thap Changin ylikulkusillalta, joka yhdisti moottoritien 30:n Bangkokin Prawetin alueella.

Kuorma-auto oli kaatunut ja tukkinut Thap Changin ja Lat Krabangin rautatieaseman välisen rautatielinjan. Pelastusryhmät lähetettiin nopeasti paikalle auttamaan nimeämätöntä loukkaantunutta kuorma-auton kuljettajaa. Heidän yritykset eivät kuitenkaan onnistuneet, ja kuljettaja menehtyi traagisesti tapahtumapaikalla ennen kuin hänet kuljetettiin poliisin oikeussairaalaan.

Myöhemmin Highway Police Station 2 yhdessä kahdeksan muun valtatiepoliisin yksikön kanssa yrittivät yhdessä raivata kuorma-autoa pois radalta. Konttiauton suuren koon ja kontin sisällä olevan huomattavan vaatemäärän vuoksi hylyn poistoprosessi sujui kuitenkin vaikeuksien ja haasteiden kanssa.

Valtatien poliisiasema 2 ilmoitti, että he olivat tarkastaneet CCTV-kuvan onnettomuudesta ja todenneet, että kuljettaja ei ollut nopea. Viranomaiset selvittävät parhaillaan onnettomuuden syytä mahdollisen toistumisen estämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.