Rekka-auto syöksyi Elevated Roadilta Bangkokissa, kuljettaja kuoli

Bangkok -

Rekka-auto syöksyi torstaina vahingossa korkealta tieltä Bangkokissa ja murskasi kuljettajan kuoliaaksi.

Maaliskuun 23. päivänä noin kello 2 valtatiepoliisi sai ilmoituksen konttiauto-onnettomuudesta, joka oli pudonnut Thap Changin ylikulkusillalta, joka yhdisti moottoritien 30:n Bangkokin Prawetin alueella.

Kuorma-auto oli kaatunut ja tukkinut Thap Changin ja Lat Krabangin rautatieaseman välisen rautatielinjan. Pelastusryhmät lähetettiin nopeasti paikalle auttamaan nimeämätöntä loukkaantunutta kuorma-auton kuljettajaa. Heidän yritykset eivät kuitenkaan onnistuneet, ja kuljettaja menehtyi traagisesti tapahtumapaikalla ennen kuin hänet kuljetettiin poliisin oikeussairaalaan.

Myöhemmin Highway Police Station 2 yhdessä kahdeksan muun valtatiepoliisin yksikön kanssa yrittivät yhdessä raivata kuorma-autoa pois radalta. Konttiauton suuren koon ja kontin sisällä olevan huomattavan vaatemäärän vuoksi hylyn poistoprosessi sujui kuitenkin vaikeuksien ja haasteiden kanssa.

Valtatien poliisiasema 2 ilmoitti, että he olivat tarkastaneet CCTV-kuvan onnettomuudesta ja todenneet, että kuljettaja ei ollut nopea. Viranomaiset selvittävät parhaillaan onnettomuuden syytä mahdollisen toistumisen estämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.