49-vuotias mies törmäsi myyjäkojuun Pattayalla ja kärsi vakavia vammoja

Pattaya -

49-vuotias thaimaalainen törmäsi yllättäen tien varrella sijaitsevaan paikalliseen uskonnolliseen myyjään ja sai vakavia vammoja.

Tapaus sattui kello 02 tänä aamuna 40. maaliskuuta. Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät ryntäsivät paikalliseen buddhalaisia ​​uhreja myyvään kioskiin Soi Pornprapanimitissa Pattayan Banglamungin alueella saatuaan ilmoituksen vakavasti loukkaantuneesta miehestä.

Uhri, herra Phothong Chaitamat, 49-vuotias kotoisin Sakon Nakhonin maakunnasta, löydettiin makaamaan tajuttomana tien varrelta. Miehestä vuoti runsasta verta, joten pelastajat antoivat hänelle ensiapua ennen kuin veivät hänet Banglamungin sairaalaan.

Kojun omistaja, 26-vuotias herra Worachart Pilarat, kertoi Pattaya Newsille nukkuneensa lähellä ja kuulleensa kovaa kolahdusääntä kioskistaan. Kun hän pääsi seisomaan, hän oli järkyttynyt nähdessään moottoripyörän törmänneen siihen. Uhri löydettiin autonsa vierestä.

Phothong on tiiviissä lääkärinhoidossa Banglamungin sairaalassa. Poliisi yrittää selvittää törmäyksen tarkkaa syytä.
=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.