Poliisi tutkii Pattaya Nightspotit estääkseen ihmiskaupan

Pattaya -

Pattayan poliisi yhteisoperaatiossa monien muiden virastojen, kuten Thai Immigrationin, kanssa etsi eilen illalla kahta yöelämän paikkaa Pattayassa estääkseen ihmiskaupan, alaikäiset, laittomat huumeet ja aseiden kantamisen.

Leikkauksen pakotti äskettäinen ratsastaa Patongin alueella Phuketissa, joka paljasti ihmiskaupan ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön. Etsinnät Pattayalla tehtiin kello 11 eilen, 21. maaliskuuta, ja upseerien mukaan ne kohdistuivat satunnaisesti kahteen yöpisteeseen Soi Bongkotissa Etelä-Pattayalla.

Monet virastot osallistuivat operaation toteuttamiseen, nimittäin Pattayan poliisi, Chonburin maahanmuuttovirasto ja turistipoliisi. Viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, etteivät he löytäneet mitään laitonta kahden tapahtumapaikan etsinnön jälkeen, vaikka he lupasivat jatkaa tätä improvisoitua operaatiota estääkseen ihmiskaupan, laittomat huumeet, suojelijoiden tai tapahtumapaikan vartijoiden aseiden kantamisen ja alaikäiset.

Pol. Chonburi Immigrationin päällikkö eversti Parinya Klinkesorn kertoi Pattaya Newsille haluavansa tehdä Pattayasta puhtaan ja turvallisen matkakohteen ja että tämä tavoite voitaisiin saavuttaa estämällä kaikenlaiset väärinkäytökset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.