PÄIVITYS: Pattayan kiinalaiset panttivangit vapautettiin turvallisesti, yksi epäilty pidätettiin

Pattaya -

Kiinalainen nainen ja hänen veljensä on vapautettu turvallisesti tänään, 22. maaliskuuta, kun heidän kiinalaisensa oli siepannut heidät. Yksi sieppauksesta epäilty pidätettiin ja toinen pakeni takaisin Kiinaan.

Ensin edellinen tarinamme:

Kiinalainen nainen on siepattu, kun hän hankki lapsensa koulusta Pattayassa. Hänen miehensä teki valituksen poliisille ja sanoi, että epäillyt halusivat 4.7 miljoonaa bahtia vastineeksi vaimonsa vapaudesta.

Nyt päivitykseemme:

Poliisi otti eilen illalla kiinni Kiinan kansalaisen Suvarnabhumin lentokentällä kello 11 liittyen kiinalaisen naisen ja hänen veljensä kidnappaukseen maanantaina. Mies oli poliisin mukaan pakenemassa Thaimaasta Kiinaan, mutta hänen rikoskumppaninsa oli jo ehtinyt paeta Shanghaihin.

Thaimaan poliisi aloitti maanantaina intensiivisen tutkinnan sen jälkeen, kun Qiangin aviomies Ma Mingshan, 33, ilmoitti kadonneeksi Shan Qi Qiangin, 33, ja hänen veljensä. Poliisit tekivät etsintöjä useissa paikoissa Pattayassa ja Rayongissa havaittuaan sieppaajien viestintäsignaali, kun he vaativat 4.7 miljoonaa bahtia panttivangin aviomieheltä.

Mingshan siirsi 970,000 XNUMX bahtia sieppaajille ennen kuin poliisi löysi hänen vaimonsa auton hylättynä Banglamungin kaupunginosassa Chonburista. Viranomaiset panivat merkille, että liikemies kiinalainen aviomies ei ollut niin yhteistyöhaluinen ja epäili, että hän luultavasti tunsi epäillyt.

Tänään, 4. maaliskuuta, kello 22 aamulla Mingshanin vaimo ja hänen veljensä vapautettiin turvallisesti ja palasivat kotiin Pattayalle. He eivät loukkaantuneet, mutta näyttivät poliisin mukaan heikoilta.

Virkailijat haastattelevat heitä lehdistön ajan, ja he yrittävät edelleen selvittää vaiheita, jotka aiheuttivat tapahtuman.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.