Pattaya järjestää kulttuurifestivaalin Pattaya Beachillä 1.-2. huhtikuuta

Pattaya -

Pattayan kulttuurineuvosto valmistelee yhteistyössä Chonburin maakunnan kulttuuritoimiston ja Pattayan kaupungin kanssa uuden aloitteen thaimaalaisen perinnön esittelemiseksi ja säilyttämiseksi.

Hanke, jonka nimi on "Transmit, Promote and Preserve Thai Cultural Heritage", pidetään 1. ja 2. huhtikuuta 2023 Pattaya Beachillä.

Hankkeen tavoitteena on kunnioittaa hänen kuninkaallista korkeuttaan prinsessa Maha Chakri Sirindhornia, joka on esimerkillinen hahmo thaimaalaisen kulttuurin ja perinnön säilyttämisessä. Tapahtumassa on erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten näyttelyitä, live-esityksiä ja esityksiä, jotka tuovat esille thaimaalaisen taiteen ja kulttuurin eri puolia.

Neuvoston 22. maaliskuuta pidetyn kokouksen puheenjohtajana toimivat Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja Pattayan kulttuurineuvoston puheenjohtaja Mana Yapakum. Myös eri osastojen edustajat osallistuivat kokoukseen keskustelemaan tulevan tapahtuman valmisteluista.

Poramase sanoi, että festivaalin tavoitteena on lisätä thaimaalaisten tietoisuutta thaimaalaisen perinnön säilyttämisen ja edistämisen tärkeydestä. Tämä aloite pyrkii inspiroimaan nuorempaa sukupolvea arvostamaan thaimaalaisen kulttuurin ainutlaatuista kauneutta ja välittämään sitä tuleville sukupolville.

Esittelemällä ja välittämällä thaimaalaista perintöä tapahtuma toivoo myös herättävän vierailijoissa uutta arvostusta ja ymmärrystä kulttuuriperinnön arvosta.

Tämä tapahtuma on erinomainen tilaisuus niin paikallisille kuin turisteillekin kokea thaimaalaisen kulttuurin monimuotoisuus ja rikkaus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.