Poliisi löytää raketinheittimen Sattahipin naapurustosta

KUVA: Naewna

Sattahip -

Sattahipin poliisi oli järkyttynyt, kun he löysivät upouuden raketinheittimen, joka oli heitetty pois keskeltä Chonburin Sattahipin aluetta.

Maanantaina 20. maaliskuuta poliisi sai ilmoituksen mahdollisesti tappavan raketinheittimen löytämisestä joidenkin tehtaan työntekijöiden toimesta, jotka törmäsivät siihen tien reunassa Sattahipin alueella. Ase on tarkoitettu panssarivaunujen torjuntaan, ja se löydettiin ilman raketteja, kertoivat paikalle lähteneet tutkijat.

Panssarintorjuntaheitin on hyvässä kunnossa ja siinä on englanninkieliset kirjaimet ja numerot, jotka osoittavat sen eränumeron ARMA44 82 0009. Vaikka ase ei aiheuttanut uhkaa, koska siinä ei ollut ammuksia, se kuljetettiin merivoimien aseosastolle selvittämään sen omistaja ja minne. se tuli viranomaisten mukaan.

Pol. Eversti Panya Dumlek, Sattahipin poliisiaseman komentaja kertoi paikalliselle medialle, että aseen omistaja on saattanut hylätä sen kiinnijäämisen pelossa, koska poliisi käynnistää parhaillaan intensiivisiä tarkastuksia laittomien esineiden, kuten huumeiden ja aseiden, varalta. Hän sanoi koordinoivansa Naval Ordnance Departmentin kanssa kantoraketin omistajan paljastamista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.