Suuri kilpikonnan ruho löydetty Pattayan rannalta

Pattaya -

Pattayan rannalta löydettiin merikilpikonnan ruho. Sen arvioitiin olevan vähintään 40-50 vuotta vanha.

Turistit huomasivat ruhon Pattayan Soi Phratamnak 4:n lähellä kello 3 tänään, 30. maaliskuuta. He ottivat yhteyttä viranomaisiin tullakseen katsomaan eläintä.

Kilpikonna on mitattu 80-90 cm leveäksi ja 100-120 cm pitkäksi päästä häntään. Se painaa noin 60 kiloa ja sen odotetaan olevan vähintään 40-50 vuotta vanha, viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille. Ruho on hajoamassa ja saattaa olla kuollut noin 2-3 päivää.

Thaimaalainen turisti, neiti Nittaya Thongbang, joka törmäsi kilpikonnaan, kertoi The Pattaya Newsille, että hän huomasi kilpikonnan makaamassa rannalla ja oli aluksi iloinen nähdessään niin suuren eläimen. Kun hän kuitenkin lähestyi sitä, hän tiesi heti, että se oli kuollut hajultaan.

Meri- ja rannikkoresurssien tutkimus- ja kehityskeskus poisti ruhon rannalta ja kuljetti sen laitokseensa tutkimaan sen kuolinsyytä.

Pattaya Newsin lukija ilmoitti viime viikolla pienemmästä kuolleesta merikilpikonnasta Jomtien Beachillä, ja myös viranomaiset poistivat sen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.