Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha täyttää 69 vuotta

Bangkok, Thaimaa

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha täytti 69 vuotta tänään 21. maaliskuuta 2023.

Tilaisuutta leimasi enimmäkseen työskentely Bangkokissa tavalliseen tapaan, ja pääministeri kertoi Thaimaan medialle keskittyvänsä tulevaan vaalikampanjapolkuun.

Thaimaan vaalit on määrä pitää toukokuussa, ja pääministeri toivoo säilyttävänsä paikkansa, joka perustuu kansanedustajiin ja jota ei äänestetä suoraan, mutta jotkut kyselyt ovat osoittaneet Prayutin suosiota.

Kenraali Prayut on ollut johdossa tavalla tai toisella siitä lähtien, kun hän otti valtaan vallankaappauksessa vuonna 2014 ja valittiin myöhemmin pääministeriksi. Hän on jo pitkään ollut erilaisten protestien ja kritiikin kohteena, mutta hänellä on myös osuutensa kannattajia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/