Pattayan poliisi pidätti väitetyn intialaisen huijarin Pattayalla kolmen miljardin bahtin amerikkalaisten uhrien huijaamisesta

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti tänään intialaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa useiden amerikkalaisten uhrien huijaamisesta yli kolmen miljardin bahtin arvosta.

Apulaispoliisipäällikkö Pol. Kenraali Torsak Sukwimol teki komentoyksikön ja Cyber ​​Crime Investigation Bureaun (CCIB) upseerien kanssa ratsian taloon Pattayan Banglamungin alueella tänään 21. maaliskuuta kello 10. Ratsia sai alkunsa Yhdysvaltain suurlähetystön ilmoituksesta, jossa kerrottiin, että asuntoa käytettiin huijareiden piilopaikkana.

Kotietsinnässä kenraali Torsak kertoi The Pattaya Newsille, että hän on pidättänyt tunnistamattoman 50-60-vuotiaan Intian kansalaisen ja hänen noin 40-50-vuotiaan thaimaalaisen vaimonsa. Yhdysvaltain suurlähetystön mukaan heitä on syytetty useiden Yhdysvaltain kansalaisten huijaamisesta yli kolmen miljardin bahtin kokonaisvahingonkorvauksilla, ja he olivat paenneet Pattayalle.

Kenraali Torsak kertoi poliisin takavarikoineen kahdelta epäillyltä useita auton avaimia, pankkitilikirjoja, älypuhelimia ja aseita. Lehdistötilaisuus järjestetään huomenna 10. maaliskuuta kello 22, jossa annetaan lisätietoja tapauksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.