Ryan Drivers tekee 78 pistettä, kun Pattaya Cricket Club etenee liigassa kolmanneksi voitolla AIT:n 3 pisteellä.

 Pattaya, Thaimaa-

  Ottelu pelattiin lauantai-iltapäivänä, 18. maaliskuuta, Horseshoe Pointissa kirkkaana ja vilkkaana päivänä Bangkokin Aasian teknologiainstituuttia (AIT) vastaan. 

Tämä oli toinen ottelu, jossa PCC:n keilaajat rajoittivat vastustajan lyöjöitä ja ajoivat sitten tulosta suhteellisen helposti. AIT onnistui 170:llä, mikä on HSP:n ala-arvo, kun Rabpreet Singh ja Jainish Parikh tekivät molemmat 24.1 ohitusta. Ryan Driver hallitsi sitten lyöntiä upealla 3:lla 78 pallosta.

   AIT voitti heiton Sanjeev Jayasuriyan todistamana ja päätti lyödä, mikä sopi PCC:lle. Pratyush Dos ja Farhad Zulfiqur avasivat lyönnin Ryan Driveria ja Rabpreet Singhiä vastaan. Pratyush näytti pitävän Ryanin tahdista ja onnistui 4:n ja 6:n sarjassa ennen kuin Farhad sai yläreunan ja Rabpreet sai hänet kiinni ankasta. 21 yhdelle kolmen jälkeenrd yli. El Dutchien pyörähdys tuotiin hyökkäykseen, mutta Sriven Satya ja Pratyush onnistuivat tekemään kohtuullisen hyvin maalin 22:lla hänen ensimmäisestä kolmesta siirrosta. 

El Dutchie oli epäonninen, kun Jainish pudotti Pratyushin keskipisteen rajalle ollessaan 31-vuotias – se osoittautui kalliiksi virheeksi, kun Pratyush teki maalin 63. Sillä välin Ryan oli tasannut juoksujen kulkua toisesta päästä ja oli Srivas keilaili 15:lläth yli, 46 ja 2. Ryan viimeisteli 5 ylityksellä, 26 2. Habby Singh aloitti keilailuhyökkäyksen, kun taas El Dutchie jatkoi spinillä ja Chaitanya Baba tuli uudeksi lyöjäksi. Juoksuvauhti hidastui, kun Chaitanya tyrmäsi kaksinpelin ja Habby antoi leveitä ja ei-palloja.  

Kuitenkin Habbyn vauhti ja swing kolhuttivat Chaitanyan kannot 8:ssa 74:ssä 3:ssa 13:ssa.th yli. Rabpreet otti haltuunsa El Dutchien ja menestyi välittömästi, kun Deepak Chowdhary meni hakemaan ankkaa. Juomat otettiin aikaisin ja Pratyush menetti kumppaneita. Toinen keilailumuutos toi palkintoja, kun Jainish sai Rahul Rajin kiinni puolivälissä viidestä Hansie Singhistä ja 5 viidestä. AIT toipui tässä vaiheessa hieman Aditaya Mettan ja Pratyushin työntyessä eteenpäin Hansien kauhean vaihdon auttanut. 89:lle. El Dutchie koki jälleen huonoa tuuria viimeisessä erässä, kun hän pakotti Aditayan 5. päivänä nostamaan pallon minnekään, jonka Habby pudotti välittömästi – jälleen yksi kallis virhe, kun hän teki maalin 26. 

Siitä huolimatta Jainish keilaili hänet 136:lla kuudella ja sitten Janith Gallagella kultaisesta ankasta. AIT kamppaili 6 kierroksen kanssa. Ei mennyt kauaa, kun toinen ovi putosi. Tällä kertaa se oli Vivek Vinjamiri, jonka Habby nappasi ja keilaili toiselle ankolle. Pratyush törmäsi edelleen rajoihin, mutta lopulta hänen onnensa loppui, kun hän löysi Wez Mastertonin Rabpreetin keilailualueen rajalta. 5 yhdeksästä. Vidath Singara onnistui 161 juoksua ennen kuin hän loppui kumppanit, sillä Rabreetilla oli Vamshi Reddy LBW kahdelle ja AIT:lle 9 15 ohituksesta ja 2 pallosta. Jainish oli 170 24:sta ja Rabpreet 1 3:sta. Hyvä yritys, mutta liikaa lisäyksiä (26)

  Wez ja Ryan avasivat PCC:n lyönnin Aditayaa ja Janithia vastaan. 9 pois ensimmäisestä erästä oli hyvä, mutta toinen ylitys oli parempi, kun Ryan löi Janithia 2 6:lla ja 2 4:llä peräkkäisissä palloissa 21:llä ylitystä ja Janith poistettiin. Aditaya sai saman hoidon Weziltä ja hänkin poistettiin. Vidath ja Chaitanya ottivat keilailun haltuunsa, mutta kärsivät samanlaisen kohtalon, kunnes Vidath sai Wezin kiinni Chaitanyalta 23 hinnalla Vidathista, 71 hinnalla 1/6.th yli. Luke Stokes otti rypistymisen ja piti juoksunopeuden noin 10:ssä per yli, ja Chaitanya Janith ja Aditaya saivat merkittävän rangaistuksen.

AIT oli kuitenkin epäonninen, kun Patyrush pudotti Ryanin Chaitanyasta 52:lla. 100 saavutettiin 9.th ohi ja rangaistus jatkui samaan tahtiin 14th ohi, kun Janith heitti Ryanin 78:lla 139:llä 2:lla. Luke yritti suorittaa hyökkäyksen, mutta hän kaatui pian myytyyn 39:ään, kun Chaitanya sai kiinni Janithin edustalta 16:ssa.th yli. PCC:n Jainith Parikh kohtasi paljon pistepalloja, kun taas Trevor Moolmanilla oli lyhyt esiintyminen kahdelle, jonka Chaitanya nappasi Vidathista. Tämä toi Rabpreet Singhin ryppyihin ja hän lähti heti hyökkäykseen Chaitanyaa vastaan ​​2 Jainish päätti ottelun rajalla 6, jolloin PCC voitti 4 wicketillä ja 6 vaihtoa jäljellä. MotM-palkinto myönnettiin Ryan Driverille hänen 6 ja 78 wicketistään.

Muualla Bangkokin krikettiliigassa British Club hävisi Kerala Strikersille, mikä merkitsi PCC:n nousua kolmeen.rd sijalla 12 pisteellä, ja hänellä on vielä 4 ja 3 ottelua kädessä Pakistanin CC:stä 2:ssand sija ja Bangkokin mestari 1:ssäst sija 16 pisteellä. Huippusijoitus on varmasti mahdollinen ja edullinen, kun lähdetään finaaliin neljän parhaan seuran kanssa.

   PCC haluaa kiittää sponsoreitaan Outback Sports Baria, Magic-baaria, Ayen Baria ja PSG:tä jatkuvasta tuestaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/