Thaimaan viranomaiset määräsivät tehtaan sulkemisen löydettyään ilmeisesti merkkejä kadonneesta vaarallisesta radioaktiivisesta putkesta

LUONNOS - Thairath Online

Kansallinen -

Thaimaan viranomaiset ovat määränneet Prachin Burin maakunnassa sijaitsevan tehtaan sulkemisen havaittuaan merkkejä kadonneesta vaarallisesta radioaktiivisesta putkesta.

Vaarallinen cesium-137-putki ilmoitettiin kadonneen perjantaina 17. maaliskuuta, kun sitä kuljetettiin tapahtumapaikkojen välillä. Viranomaisten mukaan se kuului höyryvoimalaitokselle Tha Matumin osa-alueella Sri Maha Photin alueella Prachin Burin maakunnassa.

50,000 XNUMX bahtin palkkio tarjottiin kaikille, jotka pystyivät antamaan tietoja sen sijainnista tai jotka pystyivät löytämään sen, sanoi etsintään osallistunut provinssin kansanterveysjohtaja tohtori Surin Suebsueng.

Putken uskottiin kadonneen hyvissä ajoin ennen edellistä perjantaita. Itse asiassa se oli kadonnut jo jonkin aikaa. Keskiviikkona 15. maaliskuuta Prachin Burin viranomaiset nostivat vaaratason hälytyksen maakunnassa tasolle 2, mikä osoitti, että lääninhallituksen oli ryhdyttävä välittömiin toimiin puuttuakseen höyryvoimasta puuttuvan putken yleiselle turvallisuudelle aiheuttamaan erityiseen uhkaan. tehdas.

Sunnuntaina 19. maaliskuuta Prachin Burin kuvernööri Ronnarong Nakornchinda paljasti, että etsintäryhmä oli löytänyt sulattotehtaasta aineen, jonka uskotaan olevan cesium-137. Tämän seurauksena hän on määrännyt tehtaan sulkemisen ja estänyt kaikkia työntekijöitä poistumasta tiloista turvallisuussyistä.

Lehdistöaikana ei ole saatavilla ilmoituksia loukkaantumisista tai sairauksista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.