Pattayassa maaliskuun lopussa 2023? Älä missaa Jannaat-yökerhoa

Pattaya, Thaimaa-

Maaliskuu 2023 päättyy kahdella suurella kaupunkifestivaalilla, neljän viikon musiikkifestivaalin ja Eastern Economic Corridor Festivalin päätteeksi, molemmat Pattaya Beachillä.

Jos kuitenkin suunnittelet vierailevasi tänä jännittävänä ajanjaksona, mikä olisikaan parempi tapa pitää hauskaa näiden päivä- ja alkuillan tapahtumien jälkeen kuin vierailla ystäviemme luona Pattayan omalla Jannaat-yökerholla valaisemassa yötä!

Jannaat sijaitsee suunnilleen keskellä Walking Streetiä Etelä-Pattayalla ja tuo juhlat sinulle joka ikinen ilta. Upeat DJ:t, valaistus, vatsatanssiesityksiä ja tunnelmaa se on täydellinen paikka juhlia lomaasi. Jannaat toivottaa tervetulleeksi ihmisiä kaikkialta!

Avoinna joka ilta myöhään, voit myös varata pöytäsi varmistaaksesi parhaan sijainnin soittamalla +917893806821 tai laittamalla heille viestiä Facebookissa napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä.

Tiesitkö, että he järjestävät myös uima-allas- ja jahtijuhlia? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa ja nähdään pian Jannaatilla illalla, jota et koskaan unohda!

Edellinen on sponsoroitu viesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/