Pattayan rakennustyöntekijä putosi toisesta kerroksesta työskennellessään ja loukkaantui

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Nuori rakennustyöntekijä loukkaantui pudotessaan työskennellyn rakennuksen toisesta kerroksesta.

Sawang Boriboonin pelastajat auttoivat thaimaalaista 19-vuotiasta työntekijää, herra Sittisak Boonthongia, sunnuntaina 19. maaliskuuta, kun tämä oli pudonnut rakennuksesta Pattayan Soi Thung Klom Tan Man 20:ssa. Mies on hitsaaja ja työskenteli talon toisessa kerroksessa, kun hän vahingossa kaatui.

Sittisak murtui vasen käsivarsi ja turvonneet kasvot. Pelastajat antoivat hänelle ensiapua ennen kuin toimittivat hänet läheiseen sairaalaan. Hänen työtoverinsa kertoivat paikalliselle medialle, että mies kaatui teräsrungolle ennen kuin osui maahan. Työntekijä on tällä hetkellä lääkärinhoidossa Banglamungin sairaalassa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.