Pattaya Internationalin Rotary Clubin äskettäin valittu presidentti

Pattaya, Thaimaa-

  Pattaya Internationalin Rotary Club toivottaa tervetulleeksi uuden presidentin, Philip Wall Morrisin.

Hän on ollut rotari 18 vuotta ja hänellä on useita Rotary-palkintoja.

Hänen tavoitteenaan klubissa on tehdä siitä suuri perhe ja varmistaa, että klubissa on läpinäkyvyyttä ja luottamusta ja että jokaista jäsentä kohdellaan tasapuolisesti ja kunnioitetaan toisiaan.
Hän toivoo myös, että jäsenet voivat ilmaista mielipiteensä ja ajatuksensa luottamuksellisesti.
Vastineeksi hän lupaa tiedottaa jäsenille ja auttaa heitä monissa Rotaryn tarjoamissa aiheissa ja kursseissa.
Hän lupaa myös työskennellä tiiviisti ja yhdessä muiden rotaryklubien kanssa ja hänellä on useita paikallisyhteisöön keskittyviä projekteja.
Lopuksi Pattaya Internationalin Rotary Club uskoo, että hänen kokemuksensa ja johtajuuskykynsä vievät klubia eteenpäin ja vahvistavat sitä.
Sen lisäksi, että Rotary Club Of Pattaya International toteuttaa ja suunnittelee monia hyväntekeväisyyshankkeita, seurustelu on tärkeää kaikille jäsenille ja ystäville. Klubi tapasi hiljattain mielenkiintoisia vieraita Euroopasta:
Andreas Thommen on ollut Rotaryn jäsen 20 vuotta ja hän on myös Zürich Rotary Clubin presidentti ja pystyi raportoimaan omakohtaisesti kuinka Rotary Sveitsi toimii. Professori Dr. Klaus Ries Jenan yliopistosta (Saksa) rikastutti iltaa tiedoillaan. Tällaisia ​​iltoja suunnitellaan lisää ja niiden pitäisi olla tärkeitä kohtaamisia.

Pattayan kansainvälisen valtuuskunnan Rotary Club ja Andreas Thommen (toinen vasemmalta) ja professori tohtori Klaus Ries, oikealla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/