Ulkomaalaiset turistit hukkuvat vahvoihin aaltoihin Pattayanmerellä

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ovat varoittaneet ihmisiä voimakkaista aalloista ja tuulista, kun ulkomaalainen turisti hukkui mereen kello 2 tänään, 19. maaliskuuta.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät Pattaya Beachille lähellä Nipa Lodgen risteystä tänään kello 2:XNUMX saatuaan raportin hukkuvasta turistista. Saapuessaan he löysivät useita katsojia ympärillään tuntematonta ulkomaalaista, joka makasi tajuttomana rannalla.

Tuntemattoman kansallisuuden turisti oli noin 55-65-vuotias. Pelastajat yrittivät elvyttää häntä antamalla hänelle hengenpelastavan elvytyksen, mutta valitettavasti epäonnistuivat. Lähistöllä ei ollut merkkejä lompakosta tai henkilöllisyystodistuksista.

Pattaya Beach tänään hukkumispaikalla

44-vuotias thaimaalainen silminnäkijä Bangorn Somphan kertoi Pattaya Newsille nähneensä turistin kävelemässä rannalla yksin ja kahlaamassa matalaan veteen. Hetkeä myöhemmin mies alkoi kamppailla ja hukkua, ja kaksi intialaista turistia pelasti hänet rannalla. Sitten he pyysivät häntä ottamaan yhteyttä pelastajiin, mutta valitettavasti mies menehtyi ennen pelastajien saapumista.

Pattayan viranomaiset varoittivat turisteja varovaisuuteen meressä uidessaan korkeiden aaltojen ja puuskaisten tuulien vuoksi. Turistin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan tunnistamista varten.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.