Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaassa ja Pattayassa Uutiset: Ramadan alkaa, musiikkifestivaalien viimeinen viikonloppu ja paljon muuta

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa keskustelemme ensi viikon, 20. maaliskuuta - 25. maaliskuuta 2023, tulevista tärkeimmistä tapahtumista ja uutisista.

Tämä antaa vakituisille lukijoillemme vankan käsityksen Pattayan ja Thaimaan tapahtumista seuraavien päivien aikana.

Ensinnäkin Ramadan alkaa tällä viikolla Thaimaassa, ja se putoaa todennäköisesti keskiviikkoiltana, kun puolikuun näkeminen alkaa kuukauden paastoamisesta, rukouksesta ja yhteisöllisyydestä Thaimaan islamilaisen yhteisön puolesta.

Pattaya on vahva muslimiyhteisö, josta kerroimme äskettäin TÄÄLLÄ ja valmistaudumme Ramadaniin.

Ramadania juhliville me täällä TPN-mediassa sanomme: Ramadan Mubarak!

Lisäksi AFC Beach Soccer Asian Cup jatkuu tällä viikolla Jomtienissa. Thaimaalla on iso voittopeli Bahrainia vastaan ​​huomenna maanantaina 20. maaliskuuta. Voit lukea lisää tästä pelistä ja siitä, missä kuppia pidetään napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Onnea Thaimaa, Bahrainista tulee kova vastustaja!

Lopuksi Pattaya Music Festivalin viimeinen viikonloppu, viikko neljä, on tuleva viikonloppu perjantaina ja lauantaina 24. maaliskuuta ja 25. maaliskuuta. Se järjestetään North Pattaya Beachillä lähellä Dusit-hotellia, ja siinä esiintyy suuria taiteilijoita, kuten Paper Planes ja 1Mill. Sisäänpääsy on ilmainen.

Niiden, jotka eivät ole kiinnostuneita tapahtumasta, tulee huomioida, että Pattaya Beach Road Dolphin Roundaboutista noin Soi 5:een on suljettu molempina päivinä kello 5:stä noin keskiyöhön. Läpikulkuliikenteen tulee välttää aluetta.

Siinä se tälle viikolle, turvallista ja hauskaa viikkoa! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/