Reader TalkBack Thaimaa: Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa?

Thaimaa-

Seuraavassa on säännöllinen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa noin viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Tämä viikonloppu, vihaiset thaimaalaiset matkaoppaat eri puolilla Thaimaata tapasivat asianomaisia ​​viranomaisia ​​vaatien tukahduttamista heidän mukaansa valtavaan määrään laittomia ulkomaisia ​​matkaoppaita työskentelee turistialueilla, kuten Phuketissa ja Pattayassa.

Matkaoppaat ovat pitkään olleet suojeltu thaimaalainen ammatti, eikä ulkomaalainen voi saada edes työlupaa sellaiseksi.

Kriitikot kuitenkin sanovat, että monet turistit Venäjän, Intian ja Kiinan kaltaisista maista suosivat oman maansa oppaita, jotka puhuvat sujuvasti omaa kieltään ja ymmärtävät asiakkaidensa kulttuuria. Thaimaan matkaoppaat sanovat No Way, Jose, että ulkomaalainen ei voi mitenkään ymmärtää thaimaalaista kulttuuria näyttääkseen oikein turisteille opastettuja paikkoja.

Niin mitä mieltä olet? Pitäisikö se sallia? Pitäisikö lakeja muuttaa? Ehkä keskitie löytyisi?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Editor@thepattayanews.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/