Pattaya-moottoripyöräilijä peräänajoi 18-pyöräisen kuolemaan johtavassa onnettomuudessa

Pattaya -

38-vuotias mies perääntyi kuolemaan kuorma-auton Pattayan Banglamungin alueella kello 3 aamulla tänä aamuna, 19. maaliskuuta.

Kolari tapahtui Makro-liikkeen edessä Etelä-Pattayalla Sukhumvit Roadilla Pattayaan, Polaan. Kapteeni Sanan Kotanon, Pattayan apulaistutkintapäällikkö, kertoi The Pattaya Newsille.

Poliisi ja Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät, jotka kiiruhtivat paikalle, löysivät kolariin tulleen punaisen Honda Wave -moottoripyörän tieltä 18-pyöräisen Prachuap Khiri Khanin rekisterikilvellä varustetun auton vierestä.

Traagisen kuolemaan johtaneen onnettomuuden paikka

Thaimaalainen moottoripyöräilijä, 38-vuotias Chinawat Chaichum, kuoli paikan päällä. Uhri sai vakavia päävammoja ja runsasta verenvuotoa. Miehen ruumis kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Poliisi kuulusteli kuorma-auton kuljettajaa, 56-vuotiasta Chalong Chuklinia, joka odotti paikalla.

Chalong kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli toimittamassa tavaroita Makron myymälään ja kääntämässä kuorma-autoa myymälään, kun hän kuuli kovan äänen, joka olisi kuin jokin iskeytyisi hänen kuorma-autonsa takaosaan. Hän pysähtyi ja meni tarkastamaan ja huomasi, että moottoripyörä oli päässyt perään hänen kuorma-autonsa. Chalong sanoi, että verilammikossa makaa loukkaantunut ja tajuton henkilö, joten hän otti nopeasti yhteyttä viranomaisiin.

Pattayan poliisi tutkii onnettomuuden CCTV-materiaalia selvittääkseen tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.