Romutela syttyy tuleen Pattayalla

Pattaya -

Tulipalo tuhosi romutelakan Pattayalla kello 10 tänään, 30. maaliskuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Pattayan palokunta ryntäsi tapahtumapaikalle Soi Ko Phaissa Pattayan Banglamungin kaupunginosassa saatuaan hälytyksen tulipalosta, joka palasi romuttamolla keskellä kujaa. Useiden Pattayan asukkaiden ja nettilaisten mukaan savu näkyi kaukana paikasta.

Paikalle saavuttuaan palomiehet ryhtyivät välittömästi toimiin ja sammuttivat palon onnistuneesti alle tunnissa. Suuri määrä romuja, kuten lankkuja, muovipusseja, vanhoja lankoja ja kuusipyöräinen, tuhoutui. Pattaya News kysyi Pornchai Khun-aimista, 26, joka on pihalla työskentelevä työntekijä, ja hänelle kerrottiin, että työntekijä yritti kaasuleikkauttaa terästä, kun tulipalo syttyi yhtäkkiä.

Liekit levisivät nopeasti, joten työntekijöiden piti lopulta ottaa yhteyttä viranomaisiin. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.