Muulipankkitilejä koskeva laki astuu virallisesti voimaan Thaimaassa

Kansallinen -

Uusi laki, joka taistelee huijareiden ja puhelinpalveluryhmien muulipankkitilien käyttöä vastaan, on astunut virallisesti voimaan Thaimaassa.

Jatkossa pankkitilien, sähköisten korttien, e-lompakoiden tai SIM-korttien hankkimiseen rikollisille osallistuneet henkilöt tuomitaan 3 vuoden vankeusrangaistukseen ja enintään 300,000 XNUMX bahtiin tai molempiin, uudessa laissa säädetään.

Laki sallii lisäksi rahoituslaitosten, elinkeinonharjoittajien ja telepalveluyritysten jakaa tietoja epäiltyjen rikosten yhteydessä. Lisäksi pankeilla on valtuudet ryhtyä ripeisiin toimiin ja väliaikaisesti keskeyttää pankkitilit seitsemäksi päiväksi, jos niiden uskotaan liittyvän epäilyttäviin tapahtumiin, kuten rahanpesuun.

Jos uhrit ilmoittavat epäillyistä liiketoimista rahoituslaitoksille ja yrityksille, nämä ovat velvollisia välittömästi keskeyttämään liiketoimet väliaikaisesti ja pyytämään uhria tekemään rikosilmoituksen poliisille 72 tunnin kuluessa. Lisäksi heidän on ilmoitettava siirretyt varat vastaanottaneille rahoituslaitoksille tai yrityksille liiketoimien jäädyttämisestä.

Myös henkilöille, jotka auttavat hankkimaan pankkitilejä, sähköisiä kortteja, e-lompakoita, SIM-kortteja tai mainostavat näitä palveluita, voi saada vakavia oikeudellisia seurauksia, mukaan lukien enintään viiden vuoden vankeustuomio, 200,000 500,000–XNUMX XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Virallisen tiedotteen mukaan uusi laki toimii pelotteena petollisen toiminnan estämiseksi ja rahoituslaitosten koskemattomuuden suojelemiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.