Thaimaan aktivistit sanovat, että seksityöntekijöiden suojelulain tulevaisuus on seuraavan hallituksen käsissä

Kansallinen -

Monet thaimaalaiset aktivistit tapasivat torstaina 16. maaliskuuta keskustellakseen seksityöntekijöiden suojelua koskevan lain mahdollisuudesta. Laki varmistaisi, että ammatinharjoittajat olisivat yhtä suojattuja, eivätkä yhteiskunnan leimautuisi, ryhmä sanoi.

Se sallisi myös laillisen prostituution Thaimaassa, pitkään kiistellyn kohteen, jota ei virallisesti ole olemassa, mutta joka on Thaimaan pahiten varjeltu salaisuus.

Tapaamista isännöi Thaimaan Foreign Correspondents' Club (FCCT), jonka tavoitteena oli kutsua yleisölle, että Thaimaan on aika kumota prostituutiorikos ja palauttaa seksityöntekijöiden ihmisarvo.

Tilaisuuteen osallistui useita yksityisiä organisaatioita sekä edustajia Kansainvälisestä työjärjestöstä. Ryhmä sanoi, että seksityöntekijät pitäisi tunnustaa työntekijöiksi eikä rikollisiksi, koska kauppa on ollut olemassa jo pitkään. Sitä ympäröivät lait ovat kuitenkin liian arkaaisia, koska niitä ei ole tarkistettu vuoden 1996 jälkeen, joten seksityöntekijöitä käytetään usein hyväksi ja joku haluaa aina hyötyä niistä.

Ottamalla käyttöön uusi seksityöntekijöitä suojaava lainsäädäntö, vapaaehtoinen seksikauppaan osallistuminen ei olisi enää rikos, ryhmä totesi. Laki, joka odottaa parhaillaan esitystä hallitukselle, estää hyväksikäytön ja vahvistaa tämän syrjäytyneen yhteiskunnan sektorin. Aktivistiryhmä kehotti uutta hallitusta asettamaan tämän asian etusijalle ja toteuttamaan tarvittavat uudistukset seksityöntekijöiden turvallisuuden ja ihmisarvon varmistamiseksi.

"Tämä on hyvä laki, joka tekee tästä maasta hieman arvokkaamman", aktivistit sanoivat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.